Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Bemmel

Wil je alles weten over gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Bemmel? Via deze website vind je tips en adviezen. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Tevens vertellen we meer over de aanwezige type gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan instellingen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eerst de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteLingewaard
PlaatsBemmel
Postcode6681
Website gemeentewww.lingewaard.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bemmel

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk interessante aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Bemmel?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Hamlapje in jus & Ossestaartsoep. In het gedeelte hierna lees je informatie over meerdere segmenten Nederlanders die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De gerechten zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor de oudere doelgroep zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij, en natriumarm, vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Studie, werk en hobby’s moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Een drukke baan, hobby’s en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bemmel: wat moet ik kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Bemmel dan heb je drie opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, tarieven, versheid en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bemmel? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaal 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst als het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-bemmel

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het volgende schema tref je een verzameling bekende leveranciers van warme maaltijden in Bemmel. Per aanbieder verstrekken we relevante zaken zoals aanbod en de tarieven. Druk op de knop van een leverancier voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van opwarmmaaltijden

In het schema hierna bieden we een opsomming van kleinschalige maaltijdvoorzieningen. Onder andere stichtingen, cateraars, zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Herveld, Valburg en Slijk-Ewijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje DekjeLeidijk 336681 TMBemmel
SPAR WitjesKerkstraat 16A6686 BTDoornenburg
Restaurant De Hoge Hof HerveldDe Hogehof 16674 BRHerveld
Art CulinairWanraaij 46673 DNAndelst
RijnWaal ZorggroepJulianastraat 166687 BBAngeren
BuurtzorgKerkstraat 3A6686 BSDoornenburg
Stichting Tafeltje-DekjeKamervoort 86687 LAAngeren
BuurtzorgDorpstraat 16691 AVGendt
de WoerdtWoerdsestraat 46684 DLRessen
RijnWaal ZorggroepGouden Appel 1206681 WPBemmel
Schema met kleinschalige organisaties van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Bemmel

Juist bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Bemmel. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kinderen kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd krijgen rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Bemmel normaliter aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Bijv. Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng & Kip kerrie ananas met risotto.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 20 minuten op 120 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 10 minuten op 550 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Bemmel.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Bemmel?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (zo’n €5,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,45) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice Bemmel. Denk dan aan cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Tenslotte kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Lingewaard?
Op www.lingewaard.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens zijn er mogelijkheden die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.