Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Haalderen

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Haalderen? Middels onze site verstrekken we aanvullende details. We leggen je uit wat een maaltijdservice precies is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Eveneens leggen we alles uit over de huidige soorten maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en je warmt ze eenvoudig en snel op. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteLingewaard
PlaatsHaalderen
Postcode6685
Website gemeentewww.lingewaard.nl
kant-en-klaar-maaltijden-haalderen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Haalderen?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Oma’s sudderlap, bietjes, gekookte aardappelen en Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus. In onderstaande tekst lees je informatie over allerlei soorten groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Aan de hand van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om het geheugen op peil te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, en natriumarm, diabetes, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Afgestudeerden: Een drukke baan, muziek en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Haalderen: welke soorten zijn er?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Haalderen dan heb je eigenlijk 3 varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke vorm heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in aantal maaltijden, onkosten, bewaaradviezen en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Haalderen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaliter per 6 of 12 stuks bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeker praktisch in situatie waarbij u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-haalderen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema bekijk je een verzameling professionele leveranciers van warme maaltijden in Haalderen. Per organisatie bekijk je praktische info zoals assortiment en het tarief. Tik op de button van een instelling voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige organisaties van opwarmmaaltijden

Hieronder check je een database met gemeentelijke bedrijven. Dat kunnen o.a. zijn: welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen, stichtingen, cateraars. Op deze site vind je ook organisaties in Homoet, Slijk-Ewijk en Bemmel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
de WoerdtWoerdsestraat 46684 DLRessen
Stichting Tafeltje-DekjeKamervoort 86687 LAAngeren
RijnWaal ZorggroepGouden Appel 1206681 WPBemmel
Stichting Tafeltje DekjeLeidijk 336681 TMBemmel
BuurtzorgDorpstraat 16691 AVGendt
RijnWaal ZorggroepJulianastraat 166687 BBAngeren
Rijnwaal – Sint JozefKloosterplein 46691 CXGendt
Welner MaaltijdenHuigensstraat 106691 ELGendt
SPAR WitjesKerkstraat 16A6686 BTDoornenburg
BuurtzorgKerkstraat 3A6686 BSDoornenburg
Schema met lokaal georiënteerde aanbieders van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Haalderen

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook veel zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Haalderen. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Veel thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kinderen kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd eten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Haalderen aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op de verpakking staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent normaal gesproken 3 elementen. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en inspirerende recepten. Denk aan Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen & Gehaktbal, satésaus, sperziebonen en aardappelen.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 20 minuten op 120 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Haalderen.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Haalderen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke service werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,00).

Welk type leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid heb je natuurlijk de maaltijdservice Haalderen. Dat zijn bijvoorbeeld grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tenslotte onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Lingewaard?
Via de info op www.lingewaard.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarbij zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.