Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Gendt

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Gendt? Op kantenklaarmaaltijden.com check je tips en adviezen. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook behandelen we ook de diverse soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteLingewaard
PlaatsGendt
Postcode6691
Website gemeentewww.lingewaard.nl
kant-en-klaar-maaltijden-gendt

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Gendt?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een lekkere kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals maaltijden als: Stamppot prei met roomkaas & Stamppot Hutspot met worst. In het gedeelte hierna beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 75-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, glutenvrij, en vegetarisch, vetarm, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, school en sport vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Starters: Studie, de sportschool en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Gendt: hoe werkt dat?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Gendt dan zijn er in feite 3 alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, budget, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Gendt? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel per box van 6 gerechten bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. De oplossing als zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-gendt

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna verstrekken we een lijst met professionele leveranciers van warme maaltijden in Gendt. Per bezorgservice vind je uitleg over het type maaltijden en de kosten. Selecteer een instelling om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van magnetronmaaltijden

Hierna verstrekken we een verzameling regionale instellingen. Bijvoorbeeld zorginstellingen, supermarkten, cateraars, stichtingen, slagerijen. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Bemmel, Ressen en Doornenburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDorpstraat 16691 AVGendt
Opella – Rustenburg5 Mei Plein 406701 DWWageningen
Stichting Tafeltje-DekjeKamervoort 86687 LAAngeren
RijnWaal ZorggroepJulianastraat 166687 BBAngeren
SPAR GeertjeswegGeertjesweg 566706 EDWageningen
Slagerij ElingsHoogstraat 456701 BMWageningen
Maaltijdservice SolidezRooseveltweg 408A6707 GXWageningen
BuurtzorgChurchillweg 56707 JAWageningen
Welner MaaltijdenHuigensstraat 106691 ELGendt
Rijnwaal – Sint JozefKloosterplein 46691 CXGendt
Schema met kleinschalige organisaties van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Gendt

Ook zakelijke klanten hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Gendt. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Diverse thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een lekkere en voedzame maaltijd opeten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het zelf: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Gendt de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en voldoende eiwitten. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent 3 onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Zoals Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng of Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Gendt.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Gendt?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,90. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €5,75. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,30) en dessert (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice Gendt. Voorbeelden zijn grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ook zijn er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Lingewaard?
Via de uitleg op www.lingewaard.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.