Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Arnhem

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Arnhem? Via onze site verstrekken we een uitgebreide beschrijving. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Tevens leggen we alles uit over de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar bedrijven vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteArnhem
PlaatsArnhem
Postcode6811
Website gemeentewww.arnhem.nl
kant-en-klaar-maaltijden-arnhem

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Arnhem?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Kies bijvoorbeeld voor: Kip piri piri, pilav rijst & Tortellini met gehakt en kaas. In het gedeelte hierna bekijk je enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan eiwitrijk, gemalen, glutenvrij, zoutarm, en koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies, sporten en studeren hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Een drukke baan, de fitness en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Arnhem: welke soorten zijn er?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Arnhem dan zijn er drie varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, onkosten, bewaaradviezen en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Arnhem? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter per box van 6 gerechten bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Erg handig op het moment dat u niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-arnhem

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna check je een verzameling grote leveranciers van warme maaltijden in Arnhem. Per leverancier bekijk je informatie als assortiment en de kosten. Selecteer een bezorgservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van magnetronmaaltijden

Hierna bekijk je een lijst met plaatselijke leveranciers. Dit kunnen zijn slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten. Op dit portaal vind je ook aanbieders in West Maas en Waal, Overbetuwe en Wageningen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij De HaasKoningstraat 46811 DEArnhem
Samen Thuis MaaltijdserviceGeitenkamp 456823 HDArnhem
Opella – De VeenderijVeldjesgraaf 476744 VDEderveen
BuurtzorgBarneveldseweg 11 I6741 LHLunteren
Zilverzorg MaaltijdenVelperweg 176824 BCArnhem
Stichting Welzijn Ouderen ArnhemKazerneplein 26822 ETArnhem
Insula Dei Hunze KohlmannVelperweg 1396824 HKArnhem
Attent – Regina PacisVelperweg 1586824 MDArnhem
Keurslagerij de HaasBeethovenlaan 686815 BMArnhem
Insula Dei Hunze KohlmannBeeklaan 406811 DWArnhem
Tabel met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Arnhem

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook verzorgingslocaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter is dit contractueel geregeld met grote organisaties voor magnetronmaaltijden in Arnhem. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kinderen kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd eten rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Arnhem de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 componenten. Allereerst een ruime portie groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Zoals Erwtensoep met rookworst en Bami goreng met kipsaté.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 – 40 minuten op 110 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het ook in de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 5 tot 10 minuten op 550 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Arnhem.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Arnhem?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €5,95. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en/of een toetje na (vanaf €1,30).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice Arnhem. Het betreft speciaal ingerichte keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Als laatste zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Arnhem?
Via www.arnhem.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.