Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Wageningen

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Wageningen? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we een uitgebreide beschrijving. We leggen je uit wat een maaltijdservice is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer gaan we dieper in op de actuele type maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdservices vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je zakelijke mogelijkheden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en je warmt ze eenvoudig en snel op. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteWageningen
PlaatsWageningen
Postcode6701
Website gemeentewww.wageningen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-wageningen

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Wageningen?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals eten als: Kip-groenteschotel en/of Stamppot spinazie a la creme. In het gedeelte hierna vind je diverse groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen: Ouderen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor senioren is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Een baan, sport en studie vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, hobby’s en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Wageningen: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Wageningen dan zijn er drie opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft zo zijn voors en tegens. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, onkosten, houdbaarheid en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Wageningen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Ideaal op het moment dat u zelf niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-wageningen

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bieden we een database met grote keukens voor warme maaltijden in Wageningen. Per leverancier tref je uitleg over aanbod en vanafprijs. Tik op de button van een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van thuismaaltijden

Hierna verstrekken we een overzicht met lokale maaltijdvoorzieningen. Onder andere slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars, stichtingen, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Beuningen, Druten en Overbetuwe.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij ElingsHoogstraat 456701 BMWageningen
BuurtzorgChurchillweg 56707 JAWageningen
Welner MaaltijdenHuigensstraat 106691 ELGendt
Rijnwaal – Sint JozefKloosterplein 46691 CXGendt
Zinzia ZorggroepPlein 15 Augustus 16708 ALWageningen
Maaltijdservice SolidezRooseveltweg 408A6707 GXWageningen
Heerlijk aan Huis maaltijdserviceMansholtlaan 206708 PAWageningen
SPAR MaaltijdserviceBrinkmanlaan 96708 RRWageningen
SPAR GeertjeswegGeertjesweg 566706 EDWageningen
Opella – Rustenburg5 Mei Plein 406701 DWWageningen
Opsomming met lokale leveranciers van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Wageningen

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop behandelen we diverse opties van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In dit soort situaties wil je graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls is dit contractueel geregeld met landelijke bedrijven voor magnetronmaaltijden in Wageningen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Wageningen de basis aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, natriumarm, zo veel mogelijk met volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en ten minste 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je de exacte voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Zoals Kruudmoes met gortepap & Kalkoenmedaillons in saus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 12 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Wageningen.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Wageningen?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,35. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,65) en nagerecht (vanaf €1,35).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Wageningen. Denk dan aan grootschalige keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Wageningen?
Door middel van www.wageningen.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.