Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Duiven

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Duiven? Aan de hand van deze site vind je meer informatie. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice inhoudt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens gaan we verder in op de aanwezige gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje bedrijven vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteDuiven
PlaatsDuiven
Postcode6921
Website gemeentewww.duiven.nl
kant-en-klaar-maaltijden-duiven

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Voor wie is de maaltijdservice in Duiven?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Probeer onder andere: Heldere boerengroentesoep of Stamppot rode kool met hachee. In de box hieronder vind je voorbeelden van doelgroepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Bejaarden: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om het geheugen op peil te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en diabetes, vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies vragen veel van onze tijd. Even tussendoor koken is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, muziek en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Duiven: wat zijn de mogelijkheden?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Duiven dan bestaan er 3 opties om uit te kiezen: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke type maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Duiven? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Meestal om de week op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Ideaal indien u niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-duiven

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling landelijke aanbieders van warme maaltijden in Duiven. Per instantie check je praktische info zoals assortiment en een prijsindicatie. Kies een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

In de volgende tabel check je een overzicht met plaatselijke organisaties. Denk dan aan slagerijen, stichtingen, cateraars, supermarkten, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook organisaties in Wageningen, Ede en Renkum.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager KerstenPastoriestraat 66921 BXDuiven
Stichting WelcomRaadhuisstraat 36942 BEDidam
BuurtzorgSpijksedijk 3-180 A6917 ABSpijk
Keurslager VossRijnstraat 106916 BDTolkamer
Keurslager TeunissenWilhelminastraat 306942 BMDidam
Maaltijdservice écht lekker etenSaxofoonstraat 186922 KNDuiven
BuurtzorgEricaplein 16951 CPDieren
Slagerij van der HorstCallunaplein 406951 CRDieren
BuurtzorgScheefkelk 26922 HHDuiven
Mikado welzijnFuutstraat 506921 WJDuiven
Opsomming met regionale bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Duiven

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop lichten we enkele situaties toe van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls is dit contractueel geregeld met grote leveranciers van magnetronmaaltijden in Duiven. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd opeten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Duiven de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat meestal een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. O.a. Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten en Rundergehaktballetjes in saus.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 35 minuten op 125 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 – 12 minuten op 600 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Duiven.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Duiven?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel wisselend. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,70. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €6,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,25) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,00).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast kan je bestellen bij de maaltijdservice Duiven. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ten derde zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Duiven?
Via de info op www.duiven.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Loo Gld
 • Groessen