Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Epe

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Epe? Op deze pagina verstrekken we alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij leggen we alles uit over de verschillende gerechten opties. Snel bestellen? Je kunt hier ook instellingen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteEpe
PlaatsEpe
Postcode8161
Website gemeentewww.epe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-epe

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check interessante aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Epe?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Selecteer bijvoorbeeld: Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst en/of Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree. Hierna beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De kant-en-klaar producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of juist om op gewicht te komen en blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, en natriumarm, diabetes, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. School, een drukke baan en sport/muziek vragen veel van onze tijd. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Starters: Studie, sport en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Epe: waar kan ik uit kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Epe dan heb je eigenlijk 3 keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke type maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in aantal maaltijden, tarieven, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Epe? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal elke week 1 keer op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Ideaal op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-epe

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema vind je een opsomming van professionele organisaties voor warme maaltijden in Epe. Per organisatie check je praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de kosten. Druk op de knop van een instelling om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van opwarmmaaltijden

Hieronder verstrekken we een weergave van lokale aanbieders. Onder andere supermarkten, stichtingen, cateraars, slagerijen, zorginstellingen. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Nunspeet, Elburg en Raalte.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager HorstBrinklaan 78161 CWEpe
Keurslager KroonDorpsstraat 798171 BNVaassen
Catering By ErwinMölnhoek 28152 CZLemelerveld
Catering de HaanHandelsweg 11-A8152 BNLemelerveld
BuurtzorgMolenstraat 158171 CEVaassen
SPAR TessemakerDorpsstraat 88167 NLOene
Brinkhoven – BrinkerhoekBrinkhoven 18181 DBHeerde
FeesthapjeBonenburgerlaan 288181 HGHeerde
BuurtzorgWillem Tellstraat 178162 ETEpe
QualicateraarHammerstraat 10 F8161 PHEpe
Opsomming met lokaal georiënteerde instellingen van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Epe

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen werken ze samen met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Epe. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd krijgen rond half 6 in de avond.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het nu zelf: voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Epe normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Het avondeten bestaat uit 3 componenten. Allereerst zijn er de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Zo zijn er typische Hollandse recepten, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijv. Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen of Spinazie a la creme.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 20 minuten op 100 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Epe.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Epe?
De kosten van de maaltijdservices variëren nogal. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €5,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en desserts (vanaf €1,50).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice Epe. We hebben het dan over grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Als laatste hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Epe?
Via de uitleg op www.epe.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Verder bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Vaassen
 • Oene
 • Emst