Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Vaassen

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Vaassen? Via deze website bekijk je alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Eveneens behandelen we ook de beschikbare soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het eten is erg smaakvol en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteEpe
PlaatsVaassen
Postcode8171
Website gemeentewww.epe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-vaassen

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Vaassen?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals maaltijden als: Vier-groentenstamppot of Pastaschotel van penne, zalm en spinazie. In de volgende paragraaf benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, en vegetarisch, diabetes, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren vragen veel van onze tijd. Even snel een maaltijd maken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Werk, school, sport en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Vaassen: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Vaassen dan heb je feitelijk 3 opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke vorm heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, houdbaarheid en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Vaassen? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal om de week aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeer geschikt wanneer u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-vaassen

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna check je een verzameling populaire leveranciers van warme maaltijden in Vaassen. Per leverancier verstrekken we praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en vanafprijs. Druk op de button van een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor magnetronmaaltijden

Hierna check je een lijst met gemeentelijke bedrijven. Voorbeelden zijn slagerijen, supermarkten, stichtingen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook leveranciers in Giethmen, Lemele en Emst.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager KroonDorpsstraat 798171 BNVaassen
Het FruithuisDorpsstraat 238181 HLHeerde
SPAR TessemakerDorpsstraat 88167 NLOene
BuurtzorgWillem Tellstraat 178162 ETEpe
Keurslager uit de BoschDorpsstraat 208181 HRHeerde
FeesthapjeBonenburgerlaan 288181 HGHeerde
Tafeltje Dekje VHDVosbergerweg 298181 JKHeerde
Slagerij NooteboomZuppeldseweg 88181 NHHeerde
Brinkhoven – BrinkerhoekBrinkhoven 18181 DBHeerde
BuurtzorgMolenstraat 158171 CEVaassen
Tabel met regionale leveranciers van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Vaassen

Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Vaassen. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Diverse thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een verse en gezonde maaltijd nuttigen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Vaassen normaliter aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst zijn er de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt kiezen uit een Nederlandse stamppot, seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. O.a. Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes en Volkoren penne carbonara schotel.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 – 40 minuten op 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Vaassen.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Vaassen?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel wisselend. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €6,00. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,75) en dessert (vanaf €1,20).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice Vaassen. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Epe?
Op de website www.epe.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.