Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Nunspeet

Wil je alles weten over gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Nunspeet? Aan de hand van deze site tref je tips en adviezen. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer behandelen we ook de diverse maaltijd-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteNunspeet
PlaatsNunspeet
Postcode8071
Website gemeentewww.nunspeet.nl
kant-en-klaar-maaltijden-nunspeet

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Nunspeet?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en heb je geen grote keuken nodig. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes en Hutspot, rundvlees. In onderstaande tekst lees je informatie over heel uiteenlopende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren: 70-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol en ook om mentaal gezond te blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en vetarm, natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Studie, de sportschool en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Nunspeet: wat moet ik kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Nunspeet dan heb je drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, onkosten, houdbaarheid en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Nunspeet? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaal per box van 6 gerechten bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeer geschikt wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-nunspeet

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bieden we een verzameling bekende organisaties voor warme maaltijden in Nunspeet. Per aanbieder tref je specificaties zoals het type maaltijden en de prijzen. Selecteer een instelling voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden

Hieronder vind je een weergave van gemeentelijke instellingen. Bijvoorbeeld zorginstellingen, supermarkten, cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Staphorst, De Wolden en Hattem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager De KievidHarderwijkerweg 158071 EMNunspeet
SeewendeHet Groene Portaal 18071 TPNunspeet
Slagerij BruintjesSchoolstraat 188064 DKZwartsluis
Anne’s KokerijPurperreigerlaan 348064 DCZwartsluis
Zorgverlening Het BakenPostbus 108080 AAElburg
Het Venster – Open maaltijdenElburgerweg 158071 TANunspeet
De VoordVeldbloemenlaan 258081 DLElburg
Van Asselt Maaltijden & CateringIndustriestraat 98081 HHElburg
Oma Jet & Tante MinaHullerweg 107-B8071 RNNunspeet
Catering CulinairEdisonweg 298071 RCNunspeet
Schema met gemeentelijke bedrijven van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Nunspeet

Juist bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook verzorgingslocaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen werken ze samen met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Nunspeet. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zo een verse en gezonde maaltijd gebruiken rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Nunspeet normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je informatie over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een reguliere maaltijd kent 3 onderdelen. Als eerste zijn er de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Denk aan Asperge beenham schotel en Appel pannenkoek.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 20 minuten op 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Nunspeet.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Nunspeet?
De tarieven van maaltijden aan huis liggen ver uit elkaar. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €6,00. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en nagerecht (vanaf €1,40).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice Nunspeet. Dit zijn vaak professionele keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Ten derde onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Nunspeet?
Op www.nunspeet.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hulshorst
 • Vierhouten
 • Elspeet