Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Hattem

Zoek je een leverancier voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Hattem? Op deze pagina check je aanvullende details. We vertellen je wat een maaltijdservice inhoudt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook vertellen we meer over de aanwezige soorten gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar voorzieningen vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen de meestgestelde vragen. Liever direct bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteHattem
PlaatsHattem
Postcode8051
Website gemeentewww.hattem.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hattem

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Hattem?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Bami goreng speciaal, kip in satésaus & Broccoli kaassaus. In onderstaande tekst tref je meerdere segmenten Nederlanders die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor bejaarden is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of juist om op gewicht te komen en blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen, en koolhydraatarm, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies, sporten en studeren hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, de sportschool en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hattem: wat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Hattem dan heb je feitelijk drie varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Zo verschillen de op het gebied van: de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, smaak en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hattem? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. In de regel elke week 1 keer aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeker praktisch op het moment dat het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-hattem

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hieronder verstrekken we een lijst met erkende keukens voor warme maaltijden in Hattem. Per bezorgservice check je uitleg over assortiment en de kosten. Druk op de knop van een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden

Hieronder bieden we een lijst met lokale aanbieders. Dit kunnen zijn stichtingen, slagerijen, cateraars, supermarkten, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook leveranciers in Hoogeveen, Meppel en De Wolden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMolenbelt 28051 EVHattem
Slagerij BruintjesSchoolstraat 188064 DKZwartsluis
Het Zonnehuis: Grand caféNijenhuislaan 28043 WBZwolle
Driezorgwoningen De WendakkerWintersdijkstraat 308043 VSZwolle
Keurslager De KievidHarderwijkerweg 158071 EMNunspeet
Anne’s KokerijPurperreigerlaan 348064 DCZwartsluis
Catering CulinairEdisonweg 298071 RCNunspeet
Oma Jet & Tante MinaHullerweg 107-B8071 RNNunspeet
IJsselheem – De HazelaarHet Gasthuysland 3008061 KLHasselt
De Bongerd – Bistro ’t SluusienBongerd 328051 VLHattem
Schema met plaatselijke leveranciers van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Hattem

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Hattem. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Hattem specifiek aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je de exacte voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Ten derde heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt kiezen uit een Nederlandse stamppot, gerechten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. O.a. Stamppot boerenkool met worst & Kipstukjes in mosterdsaus.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 4 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Hattem.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Hattem?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,00. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en desserts (vanaf €1,35).

Welk type leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Ook kan je je wenden tot de maaltijdservice Hattem. Dit zijn vaak professionele keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Ook kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Hattem?
Op www.hattem.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.