Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Hoogeveen

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Hoogeveen? Via deze website lees je alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens bespreken we de huidige soorten maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteHoogeveen
PlaatsHoogeveen
Postcode7901
Website gemeentewww.hoogeveen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hoogeveen

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Hoogeveen?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals eten als: Stamppot Hutspot met worst en/of Spaghetti Bolognese, kaas. In de volgende paragraaf lees je informatie over heel uiteenlopende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren: Ouderen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en vegetarisch, vetarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die service behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Studie, sport en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoogeveen: welke soorten zijn er?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Hoogeveen dan heb je drie varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over aanbod, tarieven, bewaaradviezen en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hoogeveen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaliter wekelijks of om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-hoogeveen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een database met erkende aanbieders van warme maaltijden in Hoogeveen. Per leverancier bieden we specificaties zoals het huidige assortiment en het tarief. Tik op de button van een bedrijf om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

In de volgende tabel bieden we een database met lokale aanbieders. Voorbeelden zijn supermarkten, stichtingen, cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Dalfsen, Ommen en Hardenberg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Sociaal Restaurant HoogeveenDekkerplein 17901 BZHoogeveen
BuurtzorgBentinckslaan 20 A-37902 GGHoogeveen
SPAR KroezeKlemstrook 2a7894 CNZwartemeer
BuurtzorgEemslandweg 707894 ADZwartemeer
SWWHet Haagje 1197902 LEHoogeveen
Senas ZorgHoofdstraat 247901 JPHoogeveen
Slagerij DrentHet Haagje 367906 AAHoogeveen
BuurtzorgHet Hoekje 40a7913 BDHollandscheveld
Catering van ‘t HoogeBrederoweg 377901 JLHoogeveen
Olden KinholtKemperstraat 27901 CBHoogeveen
Tabel met plaatselijke bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Hoogeveen

Ook zakelijke klanten hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Organisaties laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorggroepen (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote keukens voor magnetronmaaltijden in Hoogeveen. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd opeten rond half 6 in de avond.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Hoogeveen de basis aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, weinig zout (max 2 gram), gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 aspecten. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Bijv. Gehakt in jus & Runderhachee, witte rijst, bloemkool.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Optie 1 is ongeveer 20 minuten op 100 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Hoogeveen.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Hoogeveen?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €5,95. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,00).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je kiezen voor de maaltijdservice Hoogeveen. Voorbeelden zijn professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Hoogeveen?
Op de website www.hoogeveen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Tiendeveen
 • Stuifzand
 • Pesse
 • Fluitenberg
 • Hollandscheveld
 • Nieuwlande
 • Elim
 • Alteveer
 • Noordscheschut
 • Nieuweroord