Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Drenthe

Zoek je een leverancier voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Drenthe? Hieronder bekijk je alle belangrijke aspecten. We leggen je uit wat een maaltijdservice precies is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder leggen we alles uit over de beschikbare gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje voorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Regio Drenthe?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen of Snijbonen met een kipfilet. In het gedeelte hierna tref je voorbeelden van doelgroepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij, en natriumarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Een baan, sport en studie moeten gecombineerd worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, sport en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Drenthe: wat zijn de mogelijkheden?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Regio Drenthe dan heb je drie keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: de breedte van het assortiment, kosten, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Drenthe? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Normaliter elke week 1 keer op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Een uitkomst indien het koken niet meer gaat en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
Bekijk ook de mogelijkheden in Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, De Wolden, Ooststellingwerf, Westerveld, Noordenveld, Assen, Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Tynaarlo en Borger-Odoorn.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Drenthe

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook verzorgingslocaties (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen hebben ze een overeenkomst met grote keukens voor magnetronmaaltijden in Regio Drenthe. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten klaar!