Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Coevorden

Opties achterhalen voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Coevorden? Op deze pagina vind je alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en voor wie het geschikt is. Ook leggen we alles uit over de diverse type maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioDrenthe
GemeenteCoevorden
PlaatsCoevorden
Postcode7741
Website gemeentewww.coevorden.nl
kant-en-klaar-maaltijden-coevorden

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Coevorden?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Hamlapje in jus en/of Kip-groenteschotel. In het gedeelte hierna tref je verschillende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, en vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, hobbies en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Coevorden: wat is het aanbod?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Coevorden dan zijn er drie opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met assortiment, financiën, herkomst producten en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Coevorden? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Vaak 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig op het moment dat het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-coevorden

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna tref je een weergave van professionele organisaties voor warme maaltijden in Coevorden. Per bedrijf check je details als assortiment en een prijsindicatie. Selecteer een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke aanbieders van magnetronmaaltijden

In het schema hierna bieden we een opsomming van gemeentelijke bezorgservices. Dit kunnen zijn cateraars, stichtingen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Wierden, Tubbergen en Dalfsen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Maaltijdspecialist Auke en Gerda KielData 24-267741 MGCoevorden
SPAR PierikJupiterplein 17771 XTHardenberg
Keurslager VeltmaatVarsenerstraat 3A7731 DCOmmen
BuurtzorgMarkt 32 A7731 DBOmmen
BuurtzorgDe Stuwdijk 1A7772 AWHardenberg
BuurtzorgEuropaweg 143a7766 AENieuw-Schoonebeek
Brinkman maaltijdenserviceNieuwe Haven 247772 BCHardenberg
BuurtzorgDe Esch 17783 CGGramsbergen
BuurtzorgEuropaweg 1057761 ABSchoonebeek
Maaltijdservice.nuMarshovenlaan 27742 TVCoevorden
Opsomming met regionale instellingen van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Coevorden

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als onderneming wil je natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgorganisaties (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter werken ze samen met bekende leveranciers van magnetronmaaltijden in Coevorden. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd eten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Coevorden in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je informatie over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Denk aan Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst en Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 10 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Coevorden.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Coevorden?
De kosten van de maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €6,45. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,50) en/of een toetje na (vanaf €1,20).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. Als tweede mogelijkheid kan je je wenden tot de maaltijdservice Coevorden. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ook kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Coevorden?
Via de uitleg op www.coevorden.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Nieuwlande
 • Geesbrug
 • Zwinderen
 • Gees
 • Oosterhesselen
 • Benneveld
 • Meppen
 • Aalden
 • Wezuperbrug
 • Wezup
 • Zweeloo
 • De Kiel
 • Schoonoord
 • t Haantje
 • Noord-Sleen
 • Holsloot
 • Erm
 • Diphoorn
 • Sleen
 • Stieltjeskanaal
 • Dalerveen
 • Wachtum
 • Dalerpeel
 • Dalen