Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Tubbergen

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor kant en klaar maaltijden bestellen in Tubbergen? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer vertellen we meer over de aanwezige soorten maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdservices vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioOverijssel
GemeenteTubbergen
PlaatsTubbergen
Postcode7651
Website gemeentewww.tubbergen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-tubbergen

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Tubbergen?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een lekkere kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Scholfilet met kerrieroom uit de oven & Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. In onderstaand blok check je heel uiteenlopende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Via speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De etenswaren zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, zoutarm, en vetarm, diabetes, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. School, een drukke baan en sport/muziek wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Afgestudeerden: Werk, school, muziek en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Tubbergen: hoe werkt dat?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Tubbergen dan heb je drie varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, kwaliteit en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Tubbergen? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort of als er lichamelijke beperkingen zijn. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-tubbergen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder vind je een overzicht met landelijke organisaties voor warme maaltijden in Tubbergen. Per aanbieder tref je uitleg over aantal maaltijden en de tarieven. Druk op de knop van een maaltijdservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bezorgservices van senioren maaltijden

Hierna bieden we een weergave van kleinschalige instellingen. Onder andere zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars, stichtingen. Op deze site vind je ook aanbieders in Losser, Dinkelland en Borne.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMolenstraat 28 A7651 AWTubbergen
TMZ – De BorgstaeteBorgstaete 317651 LBTubbergen
ZorgAccentRijssensestraat 77642 CVWierden
Carint ReggelandAkeleistraat 267641 CSWierden
EeshofEeshoflaan 217651 LZTubbergen
ZorgAccentDe Eendracht 23-257651 CZTubbergen
BuurtzorgOotmarsumseweg 1517665 RXAlbergen
Tafeltje Dekje DinkellandKerkstraat 94A7667 PZReutum
Tafeltje Dekje TubbergenJulianastraat 217651 CSTubbergen
Keurslagerij HulshofGrotestraat 217651 CGTubbergen
Overzicht met lokale instellingen van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Tubbergen

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorggroepen (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze een overeenkomst met populaire bezorgers van magnetronmaaltijden in Tubbergen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Tubbergen in Nederland aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Onder andere Varkenssteak in jus & Gehakt in roomsaus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer 30 minuten op 125 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Tubbergen.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Tubbergen?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren liggen ver uit elkaar. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,55) en dessert (vanaf €1,40).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop kan je gebruik maken van de maaltijdservice Tubbergen. Dat zijn bijvoorbeeld cateraars en/of gespecialiseerde keuken die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ook onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Tubbergen?
Op www.tubbergen.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Ook bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Langeveen
 • Geesteren
 • Reutum
 • Fleringen
 • Albergen
 • Manderveen
 • Mander
 • Hezingen
 • Vasse
 • Harbrinkhoek
 • Mariaparochie