Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Losser

Direct mogelijkheden bekijken voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Losser? Aan de hand van deze site check je alle belangrijke aspecten. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer bespreken we de aanwezige soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdservices vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Ze smaken ontzettend goed en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Probeer dan eerst te zoeken binnen de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteLosser
PlaatsLosser
Postcode7581
Website gemeentewww.gemeentelosser.nl
kant-en-klaar-maaltijden-losser

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Losser?

Houd je niet van koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een gezonde kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Tagliatelle, kip, paddestoelen en Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten. Hieronder benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: 75-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De gerechten zijn erg voedzaam, zijn niet zo zout en vet en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of juist om op gewicht te komen en blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en diabetes, vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Alleenstaanden: Werk, school, de sportschool en afspraken met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Losser: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Losser dan heb je eigenlijk drie keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke type maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. We vertellen je hieronder meer over assortiment, prijzen, versheid en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Losser? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Dikwijls 2 of 3 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Ideaal in situatie waarbij u geen keuken heeft en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-losser

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema bieden we een verzameling erkende bezorgers van warme maaltijden in Losser. Per instantie vind je specificaties zoals het type maaltijden en een prijsindicatie. Klik op een aanbieder om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder bieden we een verzameling kleinschalige bezorgservices. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook leveranciers in Hof van Twente, Haaksbergen en Hengelo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
Catering Bosch-WensinkEdisonweg 87591 HKDenekamp
Keurslager KosseBurgemeester Wallerstraat 1417574 AMOldenzaal
Slagerij KosseGlindestraat 547572 ZHOldenzaal
Keurslager BlokhuisBisschopstraat 517595 ASWeerselo
BuurtzorgPotmaten 13A7591 EMDenekamp
Het StreekfornuusBrouwerijstraat 1b7601 BKAlmelo
TMZ – Het MeulenbeltVriezenveenseweg 1767602 PVAlmelo
SPAR SchreurPlechelmusstraat 47587 AMDe Lutte
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
Database met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Losser

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Organisaties bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook verzorgingslocaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Losser. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Diverse thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kinderen kunnen dan een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Losser in de regel aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de beschrijving staat vaak meer info over de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 componenten. Ten eerste hebben we de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. Onder andere Stoofpotje peer, rundvlees en puree en Broccoli kaassaus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit doe je in circa 25 minuten op 125 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 4 tot 8 minuten op 600 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Losser.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Losser?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €5,75. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,55) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice Losser. Onder andere speciaal ingerichte keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Als laatste bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Losser?
Door middel van www.gemeentelosser.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij zijn er mogelijkheden via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Beuningen
 • de Lutte
 • Overdinkel
 • Glane