Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Glane

Wil jij vandaag nog kant en klaar maaltijden bestellen in Glane? Aan de hand van deze site check je een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer leggen we alles uit over de verschillende type gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteLosser
PlaatsGlane
Postcode7585
Website gemeentewww.gemeentelosser.nl
kant-en-klaar-maaltijden-glane

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Glane?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Varkenshaas boontjes schotel & Rabarbercompote. In onderstaand blok tref je verschillende groepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 70-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor de oudere doelgroep is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, gemalen, en koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden vragen veel van onze tijd. Even snel een maaltijd maken schiet er dan wel eens bij in. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studie, de sportschool en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten is vaak geen optie. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Glane: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Glane dan heb je eigenlijk 3 alternatieven: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft zowel voor- als nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, financiën, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Glane? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaliter elke week 1 keer aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeer geschikt als u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-glane

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het volgende schema check je een weergave van populaire leveranciers van warme maaltijden in Glane. Per organisatie bekijk je specificaties zoals het huidige assortiment en budget. Tik op de knop van een maaltijdvoorziening om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke instanties van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna vind je een lijst met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen, zorginstellingen. Op deze site vind je ook leveranciers in Delden, Ambt Delden en Bentelo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
Catering Bosch-WensinkEdisonweg 87591 HKDenekamp
Keurslager KosseBurgemeester Wallerstraat 1417574 AMOldenzaal
Slagerij KosseGlindestraat 547572 ZHOldenzaal
Keurslager BlokhuisBisschopstraat 517595 ASWeerselo
BuurtzorgPotmaten 13A7591 EMDenekamp
Het StreekfornuusBrouwerijstraat 1b7601 BKAlmelo
TMZ – Het MeulenbeltVriezenveenseweg 1767602 PVAlmelo
SPAR SchreurPlechelmusstraat 47587 AMDe Lutte
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
Database met gemeentelijke bedrijven van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Glane

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Onderstaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met bekende keukens voor magnetronmaaltijden in Glane. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Glane in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een reguliere maaltijd kent 3 aspecten. Als eerste een ruime portie groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Denk aan Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen & Kruudmoes met gortepap.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 120 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Glane.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Glane?
De prijzen van de gerechten liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft effect op de kosten. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €5,85. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en toetje (vanaf €0,95).

Welk type leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice Glane. Voorbeelden zijn grootschalige keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Losser?
Via www.gemeentelosser.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.