Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Delden

Wil je lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Delden? Op deze pagina lees je aanvullende details. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice is, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer leggen we alles uit over de huidige type maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Dit eten is geschikt voor iedereen en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioOverijssel
GemeenteHof van Twente
PlaatsDelden
Postcode7491
Website gemeentewww.hofvantwente.nl
kant-en-klaar-maaltijden-delden

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Delden?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een verse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals eten als: Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten & Aspergesoep met zalm. In het gedeelte hierna tref je meerdere segmenten Nederlanders die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Bejaarden: 75-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor senioren is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om het geheugen op peil te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, en koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die service behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Families: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: School, werken, de sportschool en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Delden: wat is het aanbod?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Delden dan bestaan er 3 keuzemogelijkheden: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Delden? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. In de regel wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst indien u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-delden

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna tref je een verzameling erkende bezorgers van warme maaltijden in Delden. Per organisatie bekijk je praktische info zoals aanbod en vanafprijs. Druk op de button van een instelling voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van senioren maaltijden

Hierna bieden we een database met lokale maaltijdservices. Onder andere supermarkten, slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook organisaties in Zuna, Enter en Markelo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij VisschedijkKortestraat 197491 AXDelden
Livio – Bouleva​​rdBoulevard 1945 n​r. 460​7511 ALEnschede
Meat & Meals BroekhuisKalter 17481 LRHaaksbergen
Livio – Het SaalmerinkKlaashuisstraat 97481 ENHaaksbergen
BuurtzorgHoge Bothofstraat 497511 ZAEnschede
Liberein – De EschpoortBoulevard 1945 nr. 5057511 ADEnschede
Maaltijdservice Oma’s keukenKalimantanstraat 27512 HMEnschede
De KokkeretteDeurningerstraat 197514 BCEnschede
Keurslager BrummelhuisGoorsestraat 337496 ABHengevelde
Stichting Het MichgoriushuisZuiderhagen 37491 CDDelden
Database met gemeentelijke bezorgservices van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Delden

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In een dergelijke situatie wil je uiteraard attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook veel zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende aanbieders van magnetronmaaltijden in Delden. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd nemen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Delden specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op de beschrijving vind je informatie over de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Zoals Babi pangang met witte rijst en groenten en Gekarameliseerde witlof.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit kan in ongeveer 30 minuten op 100 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 4 tot 8 minuten op 550 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Delden.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Delden?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,70. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (zo’n €6,45. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,70) en toetje (vanaf €1,40).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Delden. Het betreft cateraars en/of gespecialiseerde keuken die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tevens hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Hof van Twente?
Aan de hand van www.hofvantwente.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.