Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Overijssel

Wil je alles weten over kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Overijssel? Via deze website tref je alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook behandelen we ook de aanwezige gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct organisaties vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Regio Overijssel?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals maaltijden als: Kip met jus, rode bieten en krielaardappels of Zalm remouladesaus groentemix gek aard. Hierna vind je diverse groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: 75-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze gerechten zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor senioren is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen, en vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Afgestudeerden: School, werken, de sportschool en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Overijssel: hoe werkt dat?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Regio Overijssel dan bestaan er drie varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type heeft positieven en negatieven kanten. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, kosten, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Overijssel? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaal elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst wanneer u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
Bekijk ook de mogelijkheden in Deventer, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Dinkelland, Almelo, Borne, Wierden, Tubbergen, Twenterand, Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Staphorst, Zwolle, Zwartewaterland, Raalte, Olst-Wijhe, Kampen, Steenwijkerland.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Overijssel

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Regio Overijssel. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten en het drinken.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: groenterijke gerechten snel op tafel!