Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Rijssen-Holten

Opties achterhalen voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Rijssen-Holten? Middels onze site lees je relevante info. We vertellen je wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij gaan we verder in op de huidige gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct maaltijdservices vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioOverijssel
GemeenteRijssen-Holten
PlaatsRijssen-Holten
Postcode7461
Website gemeentewww.rijssen-holten.nl
kant-en-klaar-maaltijden-rijssen-holten

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Rijssen-Holten?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Chili con carne en Perzische rijst, kikkererwten, lamsstoofvlees. Hierna bekijk je heel uiteenlopende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Senioren die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zitten vol groenten, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen te beschermen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aaneiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, gemalen, en vegetarisch, natriumarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Families met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Werk, hobbies en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er gaan lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Rijssen-Holten: waar kan ik uit kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Rijssen-Holten dan heb je drie keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om aanbod, kosten, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Rijssen-Holten? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Meestal wekelijks of om de week bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Erg handig op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort of als er lichamelijke beperkingen zijn. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-rijssen-holten

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder bekijk je een overzicht met landelijke bezorgers van warme maaltijden in Rijssen-Holten. Per instantie doorzoek je eenvoudig praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de kosten. Klik op een leverancier om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor thuismaaltijden

Hieronder bieden we een opsomming van plaatselijke instanties. Bijvoorbeeld cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, supermarkten. Op deze site vind je ook organisaties in Lochem, Apeldoorn en Deventer.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Coolinair CateringDaltonstraat 177461 ACRijssen
Keurslagerij BeverdamHogepad 17462 TARijssen
BuurtzorgSchoolstraat 277451 EVHolten
ZorgAccentGaardenstraat 297451 CVHolten
ZorgAccentG.J. Beltmanstraat 27468 BMEnter
Carint ReggelandWijnand Zeeuwstraat 26-1057462 DERijssen
Keurslager RoetgeringDorpsstraat 1327468 CREnter
De Bolle MaaltijdserviceVonderweg 17 A7468 DCEnter
ZorgAccentHaarstraat 837462 ALRijssen
Stichting Tafeltje DekjeWeth H H Korteboslaan 61C7461 PJRijssen
Database met plaatselijke aanbieders van kant-en-klaar maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Rijssen-Holten

Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok behandelen we diverse opties van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. Als onderneming wil je natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorggroepen (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met grote keukens voor magnetronmaaltijden in Rijssen-Holten. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een lekkere en gezonde maaltijd krijgen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Rijssen-Holten zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en voldoende eiwitten. Op de verpakking staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent 3 aspecten. Allereerst hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijv. Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aard. en Eendenvlees in zoetzure saus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 – 40 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Rijssen-Holten.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Rijssen-Holten?
De prijzen van de verschillende maaltijden kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,50. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €5,95. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,25) en desserts (vanaf €1,45).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice Rijssen-Holten. Dat zijn bijvoorbeeld grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ook onderscheiden we nog zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Rijssen-Holten?
Op www.rijssen-holten.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens zijn er mogelijkheden die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Rijssen
 • Holten