Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Apeldoorn

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Apeldoorn? Middels onze site lees je alle belangrijke aspecten. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij behandelen we ook de beschikbare maaltijdopties. Je kunt natuurlijk ook direct instellingen vergelijken. Tevens kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteApeldoorn
PlaatsApeldoorn
Postcode7311
Website gemeentewww.apeldoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-apeldoorn

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Apeldoorn?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een verse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Selecteer bijvoorbeeld: Vegetarische balletjes in saus en/of Macaroni, groenten-tomatensaus. Hieronder beschrijven we diverse groepen mensen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: Senioren hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om het geheugen op peil te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Mede door deze producten kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: School, werken, de fitness en vrienden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Apeldoorn: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Apeldoorn dan heb je eigenlijk 3 keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Iedere maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met assortiment, prijzen, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Apeldoorn? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. In de regel om de week aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Een uitkomst wanneer u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-apeldoorn

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna vind je een database met professionele bedrijven voor warme maaltijden in Apeldoorn. Per instantie verstrekken we specificaties zoals het huidige assortiment en het tarief. Klik op de button van een bedrijf voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bedrijven van bezorgmaaltijden

In de volgende tabel check je een database met lokale maaltijdservices. Dat kunnen o.a. zijn: welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen, supermarkten, zorginstellingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Oost Gelre, Berkelland en Bronckhorst.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgHoflaan 3 – 57271 BRBorculo
SPAR ZweersKoning Lodewijklaan 1687314 GLApeldoorn
Keurslagerij RexwinkelVeemarkt 97271 AHBorculo
BuurtzorgWildenborchseweg 3 A7261 WXRuurlo
TSN ThuiszorgMercuriuslaan 35A7314 KRApeldoorn
Restaurant De LoohofKoning Lodewijklaan 27314 GDApeldoorn
Keurslager LautenschutzKoninginnelaan 447315 BTApeldoorn
Thuiszorg BeersMeester van Hasseltlaan 167316 DMApeldoorn
Restaurant BerkenhoveKoning Lodewijklaan 387b7314 AZApeldoorn
Zorggroep – MandalaSportlaan 27312 TVApeldoorn
Database met plaatselijke organisaties van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Apeldoorn

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen werken ze samen met bekende aanbieders van magnetronmaaltijden in Apeldoorn. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd gebruiken voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Apeldoorn normaliter aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over de ingrediënten en voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 aspecten. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Onder andere Lamsstooflapje, bietjes, gekookte aardappelen & Zalmfilet in zoete mosterdsaus.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Dit doe je in circa 25 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 tot 10 minuten op 500 – 650 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Apeldoorn.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Apeldoorn?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke maaltijdbezorger heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €6,55. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,40) en/of een toetje na (vanaf €0,90).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice Apeldoorn. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ten derde kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Apeldoorn?
Op www.apeldoorn.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Klarenbeek
 • Loenen
 • Lieren
 • Beekbergen
 • Hoenderloo
 • Radio Kootwijk
 • Hoog Soeren
 • Wenum Wiesel
 • Ugchelen
 • Beemte Broekland
 • Uddel