Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Loenen

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Loenen? Middels onze site bieden we relevante info. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice precies is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens vertellen we meer over de aanwezige gerecht-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar de veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteApeldoorn
PlaatsLoenen
Postcode7371
Website gemeentewww.apeldoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-loenen

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Loenen?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals gerechten als: Rundvlees in basilicumsaus of Kipstukjes in mosterdsaus. In het gedeelte hierna beschrijven we diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Ouderen: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor elke dieetwens of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, zoutarm, gemalen, eiwitrijk, en natriumarm, vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Afgestudeerden: Werk, school, sport en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Loenen: hoe werkt dat?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Loenen dan zijn er in feite drie varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, financiën, kwaliteit en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Loenen? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Erg handig in situatie waarbij u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-loenen

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een opsomming van landelijke aanbieders van warme maaltijden in Loenen. Per organisatie bekijk je praktische info zoals het actuele aanbod en budget. Klik op de knop van een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instanties van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder bekijk je een opsomming van kleinschalige leveranciers. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, cateraars, supermarkten, zorginstellingen, slagerijen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Hoog Soeren, Radio Kootwijk en Beekbergen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceEerbeekseweg 247371 CHLoenen
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Restaurant MarkenhofKuiltjesweg 17361 TCBeekbergen
SPAR Mulder-LindenburgPaalbergweg 217351 ACHoenderloo
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
Slagerij AalpoelRijksstraatweg 917383 AMVoorst
Tabel met gemeentelijke instanties van kant-en-klaar maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Loenen

Ook bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel werken ze samen met populaire bezorgers van magnetronmaaltijden in Loenen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd eten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Loenen zich aan moeten houden. Altijd zo’n 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 aspecten. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Klapstuk met hutspot en Groenteburger, prei, aardappelen.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 12 minuten op 550 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Loenen.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Loenen?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €6,10. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je meer luxe? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,50) en toetje (vanaf €1,35).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice Loenen. Het betreft professionele keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ook is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Apeldoorn?
Aan de hand van www.apeldoorn.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens zijn er mogelijkheden vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.