Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Beekbergen

Zoek je een leverancier voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Beekbergen? Middels onze site tref je alles wat je moet weten. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice precies is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Eveneens vertellen we meer over de actuele type maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje organisaties vergelijken. Als laatste kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteApeldoorn
PlaatsBeekbergen
Postcode7361
Website gemeentewww.apeldoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-beekbergen

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Beekbergen?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Zoals maaltijden als: Witlofschotel met ham en kaas & Runder rendang met geurige pandanrijst. In de volgende paragraaf bekijk je meerdere segmenten Nederlanders die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De producten zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor senioren is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan en ook om mentaal gezond te blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, en vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Beekbergen: wat is het aanbod?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Beekbergen dan heb je eigenlijk 3 keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke type maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. We vertellen je hieronder meer over assortiment, prijs, herkomst producten en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Beekbergen? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Dikwijls per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Ideaal als u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-beekbergen

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel vind je een opsomming van populaire keukens voor warme maaltijden in Beekbergen. Per bedrijf bieden we praktische info zoals aantal maaltijden en de kosten. Druk op de button van een maaltijdvoorziening voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde leveranciers van bezorgmaaltijden

Hieronder bekijk je een overzicht met lokale maaltijdvoorzieningen. Bijvoorbeeld stichtingen, zorginstellingen, cateraars, supermarkten, slagerijen. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Ugchelen, Wenum Wiesel en Radio Kootwijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant MarkenhofKuiltjesweg 17361 TCBeekbergen
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
SPAR Mulder-LindenburgPaalbergweg 217351 ACHoenderloo
Restaurant SprengenhofDr. Piekemalaan 337339 MDUgchelen
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
Slagerij AalpoelRijksstraatweg 917383 AMVoorst
SPAR MaaltijdserviceEerbeekseweg 247371 CHLoenen
Opsomming met kleinschalige aanbieders van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Beekbergen

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Bijgaand vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als werkgever wil je dan graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met professionele organisaties voor magnetronmaaltijden in Beekbergen. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Ook thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd opeten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Beekbergen in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijv. Daging rendang, Atjar tjampoer, Bami goreng & Rookworst met stamppot zuurkool.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 – 40 minuten op 125 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 12 minuten op 500 – 650 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Beekbergen.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Beekbergen?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €6,00. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,30) en/of een toetje na (vanaf €1,40).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Beekbergen. Denk dan aan grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Daarnaast bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Apeldoorn?
Op de website www.apeldoorn.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.