Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Bronckhorst

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Bronckhorst? Via onze site bieden we tips en adviezen. We vertellen je wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder bespreken we de diverse soorten maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct organisaties vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteBronckhorst
PlaatsBronckhorst
Postcode7255
Website gemeentewww.bronckhorst.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bronckhorst

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Bronckhorst?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals gerechten als: Runderlapje, snijbonen, gekookte aardappelen & Hachee met rodekool en witte rijst. In het gedeelte hierna beschrijven we verschillende groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze maaltijden zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en zijn simpel op te warmen. Voor ouderen is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen te beschermen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, glutenvrij, en natriumarm, koolhydraatarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken schiet er dan wel eens bij in. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Studeren, de fitness en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere avond voor jezelf koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bronckhorst: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Bronckhorst dan zijn er 3 opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. Zo verschillen de op het gebied van: de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijzen, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bronckhorst? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter 1 of 2 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Een uitkomst op het moment dat u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-bronckhorst

Vergelijk diverse maaltijdservices

Hierna bieden we een verzameling landelijke leveranciers van warme maaltijden in Bronckhorst. Per instantie bekijk je informatie als aanbod en budget. Druk op de button van een bezorgservice voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke leveranciers van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een verzameling lokaal georiënteerde leveranciers. Voorbeelden zijn supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen, zorginstellingen. Op deze website vind je ook leveranciers in Winterswijk, Aalten en Berkelland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant De BleijkeBeukenlaan 17255 DKHengelo
Keurslagerij RexwinkelVeemarkt 97271 AHBorculo
Slagerij VlogmanZutphenseweg 167251 DKVorden
BuurtzorgRaadhuisstraat 67251 ABVorden
BuurtzorgHoflaan 3 – 57271 BRBorculo
BuurtzorgWildenborchseweg 3 A7261 WXRuurlo
Zorggroep – MandalaSportlaan 27312 TVApeldoorn
Restaurant BerkenhoveKoning Lodewijklaan 387b7314 AZApeldoorn
Keurslagerij KuenenDorpsstraat 667261 AXRuurlo
Coen’s maaltijdenserviceSint Janstraat 37256 BAKeijenborg
Opsomming met kleinschalige maaltijdservices van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Bronckhorst

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook verzorgingslocaties (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote aanbieders van magnetronmaaltijden in Bronckhorst. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kinderen kunnen een verse en gezonde maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Bronckhorst in de regel aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Onder andere Lekkerbekje met sperziebonen & Kipschnitzel met boontjes en satesaus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Optie 1 is ongeveer een half uur op 120 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 10 minuten op 550 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Bronckhorst.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Bronckhorst?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,75. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,50) en dessert (vanaf €0,90).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice Bronckhorst. Dat zijn bijvoorbeeld cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Als laatste zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Bronckhorst?
Via de uitleg op www.bronckhorst.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Keijenborg
 • Hengelo
 • Vorden
 • Wichmond
 • Vierakker
 • Toldijk
 • Bronkhorst
 • Olburgen
 • Rha
 • Baak
 • Steenderen
 • Halle
 • Zelhem
 • Hummelo
 • Laag-Keppel
 • Hoog-Keppel
 • Drempt