Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Aalten

Opties achterhalen voor kant en klaar maaltijden bestellen in Aalten? Middels onze site bekijk je meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer vertellen we meer over de verschillende gerecht-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan instellingen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteAalten
PlaatsAalten
Postcode7121
Website gemeentewww.aalten.nl
kant-en-klaar-maaltijden-aalten

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Aalten?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Macaroni met ham, kaas en tomatensaus en Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. In het gedeelte hierna bekijk je enkele voorbeelden van groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Met behulp van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en vegetarisch, vetarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, de fitness en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Aalten: wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Aalten dan zijn er in feite drie varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke vorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, financiën, bewaaradviezen en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Aalten? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Vaak elke week 1 keer afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig op het moment dat het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-aalten

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het volgende schema vind je een database met professionele keukens voor warme maaltijden in Aalten. Per bedrijf verstrekken we informatie als het type maaltijden en de prijzen. Tik op de button van een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van magnetronmaaltijden

In het schema hierna bekijk je een lijst met kleinschalige maaltijdservices. Voorbeelden zijn supermarkten, stichtingen, cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Rheden, Doetinchem en Oude IJsselstreek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Keurslager SchuurmanRapenburgsestraat 367131 CZLichtenvoorde
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Weergave met kleinschalige maaltijdservices van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Aalten

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgcentra (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze een overeenkomst met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in Aalten. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een lekkere en voedzame maaltijd nuttigen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Aalten specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de verpakking staat meestal een tabel met de exacte voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 componenten. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. O.a. Hutspot, gesneden rundvlees en Grootmoeders kippannetje.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 minuten op 125 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 12 minuten op 500 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Aalten.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Aalten?
De kosten van de maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,60. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €6,00. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en nagerecht (vanaf €1,50).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Aalten. Het gaat hier om cateringbedrijven en grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Aalten?
Aan de hand van www.aalten.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder bestaan er andere regelingen via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bredevoort
 • De Heurne
 • Dinxperlo