Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Rheden

Wil je kant en klaar maaltijden bestellen in Rheden? Op kantenklaarmaaltijden.com check je een uitgebreide beschrijving. We vertellen je wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder leggen we alles uit over de actuele soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar bedrijven vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteRheden
PlaatsRheden
Postcode6994
Website gemeentewww.rheden.nl
kant-en-klaar-maaltijden-rheden

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Bekijk alle aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Rheden?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Gehaktbal, bloemkool, groentesaus en aardappelen of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aard.. Hierna check je diverse groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze gerechten zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en zijn simpel op te warmen. Voor de oudere doelgroep is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven en ook om mentaal gezond te blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aanglutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en koolhydraatarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Daardoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Families met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Een drukke baan, de sportschool en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Rheden: welke zijn geschikt?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Rheden dan heb je eigenlijk drie opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. Zo verschillen de op het gebied van: aanbod, financiën, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Rheden? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Dikwijls 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst indien u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-rheden

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna bekijk je een overzicht met erkende organisaties voor warme maaltijden in Rheden. Per aanbieder bekijk je details als aantal maaltijden en de prijzen. Klik op de button van een bedrijf voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdservices van thuismaaltijden

Hierna vind je een weergave van regionale maaltijdservices. Denk dan aan zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, cateraars. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Duiven, Westervoort en Brummen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgGroenestraat 426991 GGRheden
KruiswerkIJsselkade 177001 ANDoetinchem
Attent – De BoomgaardMassenweg 108a6991 CTRheden
SPAR WasserMeentsestraat 36987 CHGiesbeek
Restaurant CroonemateSteinlaan 507001 DKDoetinchem
Restaurant HyndendaelKeppelseweg 356999 ANHummelo
BuurtzorgMozartlaan 67002 MBDoetinchem
SPAR LegebekeHeemskerklaan 657003 ANDoetinchem
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 206999 ADHummelo
Restaurant Laag – KeppelRijksweg 916998 AGHummelo
Weergave met gemeentelijke instellingen van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Rheden

Ook zakelijke klanten hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgorganisaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak is dit contractueel geregeld met bekende organisaties voor magnetronmaaltijden in Rheden. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen een lekkere en voedzame maaltijd krijgen rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Rheden zich aan moeten houden. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de beschrijving vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 componenten. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit typische Hollandse recepten, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Zoals Grootmoeders kippannetje en Pastaschotel rode pesto, bleekselderij, tomaten.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Rheden.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Rheden?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke bezorgdienst heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,65. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €5,85. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,60) en nagerecht (vanaf €1,00).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder is er de maaltijdservice Rheden. Het betreft grootschalige keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tevens onderscheiden we nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Rheden?
Op de website www.rheden.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • De Steeg
 • Laag-Soeren
 • Ellecom
 • Spankeren
 • Dieren
 • Velp