Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Brummen

Zoek je een leverancier voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Brummen? Middels onze site tref je alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook bespreken we de aanwezige type maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteBrummen
PlaatsBrummen
Postcode6971
Website gemeentewww.brummen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-brummen

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Brummen?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Kip met jus, rode bieten en krielaardappels & Spinazie schotel met gehaktbal. Hierna bekijk je enkele voorbeelden van groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Bejaarden: 70-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers is gezond eten cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen lukt dan niet altijd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Werk, hobby’s en familie en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Brummen: wat moet ik kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Brummen dan zijn er in feite 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, prijzen, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Brummen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Gewoonlijk 1 of 2 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeker praktisch in situatie waarbij het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-brummen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een weergave van erkende keukens voor warme maaltijden in Brummen. Per organisatie verstrekken we uitleg over assortiment en het tarief. Klik op de knop van een instantie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

Hierna vind je een weergave van kleinschalige aanbieders. Dit kunnen zijn cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen. Op deze site vind je ook bedrijven en organisaties in Renkum, Zevenaar en Westervoort.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMarktplein 5 A6971 AABrummen
Keurslager de WorstepinneOoipoortstraat 306981 DVDoesburg
Slagerij van der HorstKloosterstraat 46961 WTEerbeek
Attent – BeverodeAdmiraal Helfrichlaan 126952 GGDieren
Attent – De HessegrachtCoehoornsingel 3-56981 KEDoesburg
Maaltijdservice IJsselvalleiHallsedijk 186975 AKTonden
Met Maud MantelzorgVuurdoornstraat 206982 BXDoesburg
Het Hof Van GiesbeekKerkstraat 556987 ABGiesbeek
Maaltijdplusservice van ’t ZwientjeZutphensestraat 896971 EJBrummen
Proeflokaal & Gastrobar ‘t KromhoutMarktplein 186971 AEBrummen
Opsomming met kleinschalige leveranciers van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Brummen

Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als werkgever wil je dan graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorggroepen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Brummen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een lekkere en voedzame maaltijd opeten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Brummen aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over de voedingswaarden en toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Varkenshaasje in pepersaus en Bloemkool met runderlap en aardappelen.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer een half uur op 100 – 120 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Opwarmen gaat in zo’n 5 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Brummen.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Brummen?
De prijzen van de verschillende maaltijden kunnen enorm verschillen. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,85. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €6,35. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,55) en dessert (vanaf €1,20).

Welk type leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice Brummen. Voorbeelden zijn professionele keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Brummen?
Op www.brummen.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Empe
 • Tonden
 • Leuvenheim
 • Hall
 • Eerbeek