Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Westervoort

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Westervoort? Aan de hand van deze site lees je alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Eveneens leggen we alles uit over de verschillende type maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar bedrijven vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar de veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteWestervoort
PlaatsWestervoort
Postcode6931
Website gemeentewww.westervoort.nl
kant-en-klaar-maaltijden-westervoort

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Westervoort?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals maaltijden als: Kip-tandoori met couscous, courgette en limoen en/of Stamppot vergeten groente met rundersaucijs. Hieronder benoemen we meerdere segmenten Nederlanders die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: 75-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen, en vetarm, diabetes, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Gezinnen met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Afgestudeerden: Studie, muziek en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Westervoort: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Westervoort dan zijn er in feite 3 keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. Hieronder lees je meer over assortiment, budget, houdbaarheid en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Westervoort? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Doorgaans wekelijks of om de week op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt wanneer u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-westervoort

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de tabel hierna verstrekken we een opsomming van bekende bedrijven voor warme maaltijden in Westervoort. Per bezorgservice tref je specificaties zoals het huidige assortiment en de prijzen. Kies een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor senioren maaltijden

Hieronder bieden we een weergave van regionale bezorgservices. Dat kunnen o.a. zijn: slagerijen, cateraars, stichtingen, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook bedrijven en organisaties in Ede, Arnhem en Zevenaar.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Maaltijdservice écht lekker etenSaxofoonstraat 186922 KNDuiven
Slagerij van der HorstCallunaplein 406951 CRDieren
BuurtzorgScheefkelk 26922 HHDuiven
Mikado welzijnFuutstraat 506921 WJDuiven
SPAR MaaltijdserviceCederlaan 256951 MNDieren
BuurtzorgEricaplein 16951 CPDieren
Attent – BeverodeAdmiraal Helfrichlaan 126952 GGDieren
Slagerij van der HorstKloosterstraat 46961 WTEerbeek
Keurslager TeunissenWilhelminastraat 306942 BMDidam
Stichting WelcomRaadhuisstraat 36942 BEDidam
Overzicht met lokaal georiënteerde leveranciers van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Westervoort

Ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In onderstaand blok lichten we enkele situaties toe van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls hebben ze afspraken gemaakt met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Westervoort. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een verse en gezonde maaltijd nemen rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Westervoort specifiek aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op de omdoos vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Kip tikka massala, basmatirijst of Speklapjes met jus en preistamppot.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 12 minuten op 600 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Westervoort.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Westervoort?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €6,00. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,50) en toetje (vanaf €1,15).

Welk type leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid heb je natuurlijk de maaltijdservice Westervoort. Denk dan aan professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tevens zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Westervoort?
Via de info op www.westervoort.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.