Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Zevenaar

Wil je verse kant en klaar maaltijden bestellen in Zevenaar? Aan de hand van deze site tref je een uitgebreide beschrijving. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Ook bespreken we de actuele maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Liever direct bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteZevenaar
PlaatsZevenaar
Postcode6901
Website gemeentewww.zevenaar.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zevenaar

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Zevenaar?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Kippenpoot met doperwtjes wortel en/of Babi ketjap, Karee djawa, Witte rijst. In de volgende paragraaf beschrijven we allerlei soorten groepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, en koolhydraatarm, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. School, een drukke baan en sport/muziek moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden schiet er dan wel eens bij in. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Een drukke baan, hobbies en familie en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zevenaar: hoe werkt dat?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Zevenaar dan heb je feitelijk drie varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. Hieronder lees je meer over assortiment, tarieven, bewaaradviezen en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zevenaar? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter per box van 6 gerechten bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort of als er lichamelijke beperkingen zijn. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-zevenaar

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel bekijk je een opsomming van bekende leveranciers van warme maaltijden in Zevenaar. Per aanbieder doorzoek je eenvoudig specificaties zoals het actuele aanbod en de tarieven. Selecteer een bedrijf om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor magnetronmaaltijden

In de volgende tabel bieden we een database met kleinschalige aanbieders. Dat kunnen o.a. zijn: welzijnsorganisaties, supermarkten, slagerijen, zorginstellingen, cateraars. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Lingewaard, Wageningen en Arnhem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Attent – KastanjehofKastanjehof 26883 JRVelp
De goede dagSlenterweg 156905 DNZevenaar
Innoforte – OosterwoldeMiddelhagenhof 16883 JKVelp
BuurtzorgScheldestraat 2b6882 NEVelp
Mobiele EetheidBabberichseweg 33c6905 JRZevenaar
SPAR MaaltijdserviceSpaansmaat 106903 DJZevenaar
De oude waalSchoolstraat 66911 AZPannerden
Keurslager VossRijnstraat 106916 BDTolkamer
BuurtzorgDe Hooge Bongert 1A6903 DAZevenaar
PrivaZorgKoningslinde 136903 CVZevenaar
Schema met lokale instellingen van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Zevenaar

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In onderstaand blok behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In dit soort situaties wil je graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter is dit contractueel geregeld met landelijke bedrijven voor magnetronmaaltijden in Zevenaar. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Zevenaar specifiek aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je hebt de keuze uit oer-Hollandse gerechten, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Denk aan Kippenbout in jus of Macaronischotel bolognese.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 35 minuten op 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 4 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Zevenaar.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Zevenaar?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €5,75. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,30) en desserts (vanaf €1,00).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice Zevenaar. Het betreft grootschalige keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tevens kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Zevenaar?
Via de info op www.zevenaar.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Ook zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Lathum
 • Giesbeek
 • Angerlo
 • Tolkamer
 • Lobith
 • Herwen
 • Aerdt
 • Pannerden
 • Babberich