Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden De Heurne

Wil jij vandaag nog kant en klaar maaltijden bestellen in De Heurne? Middels onze site tref je een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens leggen we alles uit over de diverse soorten gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Scroll dan eerst naar beneden naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteAalten
PlaatsDe Heurne
Postcode7095
Website gemeentewww.aalten.nl
kant-en-klaar-maaltijden-de-heurne

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in De Heurne?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Koolvis, broccoli, kruidenpuree en/of Spaghetti, tonijn, kappertjes. In de box hieronder lees je informatie over meerdere segmenten Nederlanders die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze kant-en-klaar producten zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de werking van hersenen te stimuleren. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, en diabetes, vetarm, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies, sporten en studeren hebben een grote impact op onze agenda. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Werk, hobby’s en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken lukt vaak gewoon niet. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in De Heurne: wat moet ik kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in De Heurne dan zijn er in feite drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, prijs, kwaliteit en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in De Heurne? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal om de week afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Erg handig indien u niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-de-heurne

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna vind je een verzameling professionele organisaties voor warme maaltijden in De Heurne. Per aanbieder bieden we informatie als aantal maaltijden en een prijsindicatie. Kies een maaltijdvoorziening om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke leveranciers van magnetronmaaltijden

Hieronder vind je een opsomming van lokaal georiënteerde bezorgservices. Dat zijn bijv. zorginstellingen, supermarkten, slagerijen, cateraars, stichtingen. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Netterden, Megchelen en Breedenbroek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMaurits Prinsstraat 67091 CVDinxperlo
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
Eten bij RicoMarkt 1A7091 CJDinxperlo
BuurtzorgDominee van Dorpstraat 17081 BDGendringen
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeVredenseweg 81E7101 LMWinterswijk
BuurtzorgVredenseweg 797101 LLWinterswijk
Weergave met kleinschalige aanbieders van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in De Heurne

Ook zakelijke klanten kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Bijgaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in De Heurne. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd eten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in De Heurne normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen of Kibbeling met kruidendip.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer een half uur op 110 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 4 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in De Heurne.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in De Heurne?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,90. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,35. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en dessert (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice De Heurne. Voorbeelden zijn speciaal ingerichte keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ook bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Aalten?
Via de info op www.aalten.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.