Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Winterswijk

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Winterswijk? Aan de hand van deze site bieden we tips en adviezen. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Tevens behandelen we ook de huidige maaltijdopties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar instellingen vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar de veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteWinterswijk
PlaatsWinterswijk
Postcode7101
Website gemeentewww.winterswijk.nl
kant-en-klaar-maaltijden-winterswijk

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Hoe werkt de maaltijdservice in Winterswijk?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Probeer onder andere: Macaronischotel bolognese en Stoofpotje peer, rundvlees en puree. In de volgende paragraaf lees je informatie over voorbeelden van doelgroepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De menu’s zitten vol groenten, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. Typische voorbeelden zijn zoutarm, gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, en diabetes, vetarm, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die service kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Studenten: School, werken, de fitness en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Winterswijk: wat moet ik kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Winterswijk dan zijn er in feite drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, kosten, kwaliteit en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Winterswijk? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten moet je in de vriezer bewaren. In de regel 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Ideaal op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-winterswijk

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een database met professionele aanbieders van warme maaltijden in Winterswijk. Per leverancier bieden we relevante zaken zoals het type maaltijden en de prijzen. Selecteer een bedrijf voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instellingen voor magnetronmaaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een lijst met plaatselijke bedrijven. Onder andere slagerijen, stichtingen, cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook leveranciers in Doesburg, Rheden en Montferland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVredenseweg 797101 LLWinterswijk
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
BuurtzorgMaurits Prinsstraat 67091 CVDinxperlo
Eten bij RicoMarkt 1A7091 CJDinxperlo
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Keurslager DaalsWillinkstraat 47101 NEWinterswijk
Marga KlompeVredenseweg 81E7101 LMWinterswijk
Opsomming met plaatselijke bedrijven van kant-en-klaar maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Winterswijk

Juist bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgorganisaties (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak is dit contractueel geregeld met landelijke keukens voor magnetronmaaltijden in Winterswijk. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen zo een lekkere en gezonde maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Winterswijk specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent 3 aspecten. Ten eerste hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Aspergesoep vg & Visschotel met wortel en gebakken aardappel.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Optie 1 is ongeveer een half uur op 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het ook in de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 tot 10 minuten op 550 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Winterswijk.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Winterswijk?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (zo’n €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,45) en dessert (vanaf €1,30).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Als tweede mogelijkheid kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Winterswijk. Het gaat hier om professionele keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tenslotte zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Winterswijk?
Door middel van www.winterswijk.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Winterswijk Corle
 • Winterswijk Brinkheurne
 • Winterswijk Henxel
 • Winterswijk Miste
 • Winterswijk Woold
 • Winterswijk Kotten
 • Winterswijk Huppel
 • Winterswijk Meddo
 • Winterswijk Ratum