Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Hoenderloo

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Hoenderloo? Via onze site lees je tips en adviezen. We vertellen je wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook behandelen we ook de verschillende soorten maaltijden. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteApeldoorn
PlaatsHoenderloo
Postcode7351
Website gemeentewww.apeldoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hoenderloo

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Hoenderloo?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Kippenbout in jus of Viergroentenstamppot, gehaktbal. In onderstaand blok check je diverse groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elke allergie of voedingswens is wat opgenomen in het assortiment. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, en vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studie, muziek en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoenderloo: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Hoenderloo dan bestaan er drie opties: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, kosten, herkomst producten en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hoenderloo? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk elke 2 weken op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-hoenderloo

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna vind je een verzameling bekende leveranciers van warme maaltijden in Hoenderloo. Per leverancier tref je relevante zaken zoals het type maaltijden en de prijzen. Druk op de button van een organisatie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van bezorgmaaltijden

In de volgende tabel tref je een lijst met regionale bezorgservices. Onder andere welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, supermarkten, slagerijen. Op dit platform vind je ook organisaties in Beemte Broekland, Ugchelen en Hoog Soeren.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR Mulder-LindenburgPaalbergweg 217351 ACHoenderloo
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
Restaurant SprengenhofDr. Piekemalaan 337339 MDUgchelen
Valk VersVan Golsteinlaan 207339 GTUgchelen
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
Slagerij AalpoelRijksstraatweg 917383 AMVoorst
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
SPAR MaaltijdserviceEerbeekseweg 247371 CHLoenen
Restaurant MarkenhofKuiltjesweg 17361 TCBeekbergen
Opsomming met lokale maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Hoenderloo

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak is dit contractueel geregeld met grote bezorgers van magnetronmaaltijden in Hoenderloo. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een lekkere en voedzame maaltijd nuttigen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Hoenderloo specifiek aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 onderdelen. In de basis zijn er de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Onder andere Bami, quorn, satésaus of Koninginnesoep met kip.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Hoenderloo.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Hoenderloo?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,85. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (zo’n €5,85. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,25) en desserts (vanaf €1,30).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Hoenderloo. Denk dan aan cateringbedrijven en grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Apeldoorn?
Op de website www.apeldoorn.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het spaarvermogen en actuele inkomen.