Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Deventer

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Deventer? Op kantenklaarmaaltijden.com check je meer informatie. We omschrijven precies wat een maaltijdservice precies is, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij gaan we verder in op de beschikbare soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje aanbieders vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioOverijssel
GemeenteDeventer
PlaatsDeventer
Postcode7411
Website gemeentewww.deventer.nl
kant-en-klaar-maaltijden-deventer

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Deventer?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Selecteer bijvoorbeeld: Gestoofde kip moksi alesi of Hutspot met runderhachee. In de box hieronder vind je meerdere segmenten Nederlanders die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 70-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zijn erg voedzaam, zijn niet zo zout en vet en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, zoutarm, gemalen, glutenvrij, en vetarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Studeren, muziek en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Deventer: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Deventer dan heb je 3 opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type gerecht heeft positieven en negatieven kanten. Let goed op de verschillen in aantal maaltijden, prijzen, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Deventer? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Gewoonlijk elke 2 weken afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst wanneer u geen keuken heeft of als er lichamelijke beperkingen zijn. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-deventer

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna vind je een overzicht met populaire bedrijven voor warme maaltijden in Deventer. Per instantie bekijk je uitleg over aanbod en de prijzen. Klik op de knop van een maaltijdvoorziening om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van opwarmmaaltijden

Hierna bieden we een database met plaatselijke organisaties. Onder andere supermarkten, stichtingen, welzijnsorganisaties, cateraars, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook aanbieders in Zutphen, Bronckhorst en Apeldoorn.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
Cambio – Werkplein KeizerslandenKarel de Grotelaan 27415 DADeventer
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Carinova MaaltijdserviceSt. Jozefplein 17415 EHDeventer
Solis – De BloemendalHet Laar 17414 BJDeventer
Samen koken en eten HumanitasRadboudlaan 17415 VADeventer
Gotink MaaltijdserviceOsnabrückstraat 207418 BNDeventer
Solis – Sint JurriënP.C. Hooftlaan 977412 PLDeventer
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
Weergave met lokaal georiënteerde instanties van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Deventer

Juist bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Deventer. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen op die manier een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: de lekkerste en meest voedzame menu’s in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Deventer de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je de exacte voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Om te beginnen hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. Zoals Aardappelpannenkoeken of Vegetarische pastaschotel met tomaten.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 25 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 tot 12 minuten op 600 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Deventer.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Deventer?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren kunnen enorm verschillen. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €6,00. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,60) en/of een toetje na (vanaf €1,45).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid kan je bestellen bij de maaltijdservice Deventer. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte hebben we nog de zorgorganisaties en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Deventer?
Op www.deventer.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. In aanvulling hierop zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bathmen
 • Okkenbroek
 • Lettele
 • Schalkhaar
 • Diepenveen
 • Colmschate