Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Dinkelland

Opties achterhalen voor kant en klaar maaltijden bestellen in Dinkelland? Hieronder tref je meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens behandelen we ook de aanwezige gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdservices vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioOverijssel
GemeenteDinkelland
PlaatsDinkelland
Postcode7591
Website gemeentewww.dinkelland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-dinkelland

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Dinkelland?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Kippenbout, Bonne femme en Gekarameliseerde witlof. Hierna bekijk je meerdere segmenten Nederlanders die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Ouderen: Senioren hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De producten zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en diabetes, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken lukt dan niet altijd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: School, werken, de sportschool en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Dinkelland: wat is het aanbod?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Dinkelland dan zijn er in feite drie keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, smaak en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Dinkelland? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Gewoonlijk per 6 of 12 stuks afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Ideaal wanneer u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-dinkelland

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hieronder vind je een database met erkende aanbieders van warme maaltijden in Dinkelland. Per organisatie tref je details als het soort gerechten dat ze aanbieden en budget. Tik op de button van een maaltijdvoorziening voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor bezorgmaaltijden

In het schema hieronder bieden we een verzameling lokale instanties. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, zorginstellingen, cateraars, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Haaksbergen, Enschede en Oldenzaal.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgPotmaten 13A7591 EMDenekamp
TMZ – Het MeulenbeltVriezenveenseweg 1767602 PVAlmelo
SPAR SchreurPlechelmusstraat 47587 AMDe Lutte
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
ZorgAccentBellavistastraat 37604 ADAlmelo
Het StreekfornuusBrouwerijstraat 1b7601 BKAlmelo
TSN ThuiszorgJan Tooropstraat 277606 JSAlmelo
Keurslager OttenOranjestraat 37607 BHAlmelo
Keurslager BlokhuisBisschopstraat 517595 ASWeerselo
Catering Bosch-WensinkEdisonweg 87591 HKDenekamp
Tabel met lokale organisaties van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Dinkelland

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal is dit contractueel geregeld met populaire bezorgers van magnetronmaaltijden in Dinkelland. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Dinkelland specifiek aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste is dit natuurlijk veel groente. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. O.a. Penne vier kazen, uitgebakken spekjes en Spareribs met patat en salade.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 – 40 minuten op 120 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 tot 10 minuten op 550 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Dinkelland.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Dinkelland?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke bezorgservice werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,50. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,15).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Als tweede mogelijkheid kan je gebruik maken van de maaltijdservice Dinkelland. Denk dan aan cateringbedrijven en grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Daarnaast is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Dinkelland?
Via www.dinkelland.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Nutter
 • Oud Ootmarsum
 • Agelo
 • Lattrop-Breklenkamp
 • Tilligte
 • Ootmarsum
 • Saasveld
 • Rossum
 • Weerselo
 • Denekamp
 • Deurningen