Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Deurningen

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Deurningen? Via onze site verstrekken we relevante info. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook behandelen we ook de actuele gerecht-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioOverijssel
GemeenteDinkelland
PlaatsDeurningen
Postcode7562
Website gemeentewww.dinkelland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-deurningen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk de lopende aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Deurningen?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals eten als: Traditionele Surinaamse roti & Omelet in champignonsaus. In de volgende paragraaf check je voorbeelden van doelgroepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De etenswaren zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen te beschermen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, en vetarm, natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Werk, school, sport en afspraken met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Deurningen: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Deurningen dan heb je eigenlijk 3 keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Iedere maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over hoe groot het aanbod is, financiën, versheid en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Deurningen? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk elke week 1 keer afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-deurningen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder verstrekken we een verzameling grote bezorgers van warme maaltijden in Deurningen. Per leverancier bieden we praktische info zoals het actuele aanbod en de kosten. Druk op de knop van een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden

In onderstaand schema check je een weergave van gemeentelijke leveranciers. Denk dan aan welzijnsorganisaties, supermarkten, stichtingen, cateraars, slagerijen. Op deze site vind je ook aanbieders in Diepenheim, Delden en Hengevelde.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Ingrid’s KeukenVleermuisstraat 597559 BVHengelo
Oldenzaal CateringLyceumstraat 757572 CNOldenzaal
Keurslager PotsChristiaan Langefeldstraat 427558 CTHengelo
Keurslager KoekenbergDeurningerstraat 1027557 HJHengelo
Slagerij KosseGlindestraat 547572 ZHOldenzaal
Carint ReggelandIepstraat 577572 BVOldenzaal
Keurslager KosseBurgemeester Wallerstraat 1417574 AMOldenzaal
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
Impuls OldenzaalMarktstraat 10-127571 EDOldenzaal
Aan Tafel MaaltijdwinkelKloosterstraat 37571 AHOldenzaal
Schema met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Deurningen

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook veel zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter is dit contractueel geregeld met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Deurningen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Deurningen in Nederland aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 onderdelen. Ten eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Zoals Grootmoeders kippannetje en Stukjes rundvlees in saus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Dit doe je in circa 25 minuten op 125 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Vaak warm je het op in ongeveer 5 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Deurningen.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Deurningen?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,50. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €6,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,25) en toetje (vanaf €0,90).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice Deurningen. Onder andere professionele keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Dinkelland?
Via de info op www.dinkelland.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.