Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Diepenheim

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Diepenheim? Op deze pagina bekijk je een uitgebreide beschrijving. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder vertellen we meer over de beschikbare type maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioOverijssel
GemeenteHof van Twente
PlaatsDiepenheim
Postcode7478
Website gemeentewww.hofvantwente.nl
kant-en-klaar-maaltijden-diepenheim

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Diepenheim?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Zoals maaltijden als: Ajam pangang, nasi goreng en/of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. In de volgende paragraaf tref je diverse groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aanglutenvrij, zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: School, werken, hobbies en familie en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Diepenheim: hoe werkt dat?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Diepenheim dan heb je feitelijk drie keuzes: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in assortiment, kosten, houdbaarheid en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Diepenheim? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Vaak per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeer geschikt in situatie waarbij u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-diepenheim

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel bieden we een database met erkende bezorgers van warme maaltijden in Diepenheim. Per instantie check je specificaties zoals het actuele aanbod en de prijzen. Kies een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

In onderstaand schema vind je een weergave van gemeentelijke maaltijdvoorzieningen. Dat zijn bijv. zorginstellingen, supermarkten, slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Rijssen, Zuna en Goor.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceGoorseweg 127478 BDDiepenheim
Slagerij VisschedijkKortestraat 197491 AXDelden
BuurtzorgGrotestraat 47475 AXMarkelo
Herfstzon – Lekker Ett’n!Javastraat 27471 RGGoor
Stichting Het MichgoriushuisZuiderhagen 37491 CDDelden
Meat & Meals BroekhuisKalter 17481 LRHaaksbergen
Keurslager BrummelhuisGoorsestraat 337496 ABHengevelde
Liberein – De EschpoortBoulevard 1945 nr. 5057511 ADEnschede
Livio – Het SaalmerinkKlaashuisstraat 97481 ENHaaksbergen
BuurtzorgBevertstraat 27481 CXHaaksbergen
Opsomming met regionale instellingen van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Diepenheim

Ook kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. Als werkgever wil je dan graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Diepenheim. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Diepenheim normaliter aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. O.a. Lamsvleesworstje, ratatouille, pandanrijst & Stoofpotje rundvlees.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Diepenheim.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Diepenheim?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €6,10. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en desserts (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice Diepenheim. Dat zijn bijvoorbeeld grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ook kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Hof van Twente?
Op de website www.hofvantwente.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.