Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Goor

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Goor? Middels onze site check je meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook behandelen we ook de aanwezige gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct instellingen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioOverijssel
GemeenteHof van Twente
PlaatsGoor
Postcode7471
Website gemeentewww.hofvantwente.nl
kant-en-klaar-maaltijden-goor

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check actuele aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Goor?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een verse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals eten als: Gehaktbal, satésaus, sperziebonen en aardappelen en Kervelroomsoep. Hierna benoemen we allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen te beschermen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij, en natriumarm, vetarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Werk, sport en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Goor: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Goor dan bestaan er 3 opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, versheid en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Goor? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Gewoonlijk 2 of 3 keer per maand op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Een uitkomst indien u niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-goor

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel check je een database met bekende bezorgers van warme maaltijden in Goor. Per bezorgservice bekijk je uitleg over het soort gerechten dat ze aanbieden en vanafprijs. Klik op de button van een leverancier voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bedrijven van magnetronmaaltijden

In het schema hierna verstrekken we een weergave van regionale maaltijdvoorzieningen. Dat zijn bijv. zorginstellingen, stichtingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op dit platform vind je ook organisaties in Haarle, Holten en Zuna.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Carint ReggelandDe Stoevelaar 17471 ABGoor
BuurtzorgGrotestraat 47475 AXMarkelo
De Bolle MaaltijdserviceVonderweg 17 A7468 DCEnter
Keurslager RoetgeringDorpsstraat 1327468 CREnter
SPAR MaaltijdserviceGoorseweg 127478 BDDiepenheim
Herfstzon – Lekker Ett’n!Javastraat 27471 RGGoor
BuurtzorgBevertstraat 27481 CXHaaksbergen
Livio – Het SaalmerinkKlaashuisstraat 97481 ENHaaksbergen
BuurtzorgHengevelderstraat 34 A7471 CHGoor
Maaltijd service Hof van TwenteGrotestraat 647471 BRGoor
Schema met lokaal georiënteerde leveranciers van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Goor

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak hebben ze een overeenkomst met erkende aanbieders van magnetronmaaltijden in Goor. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • De grotere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Goor specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op de omdoos staat meestal een tabel met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
De basissamenstelling van een gerecht wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Bijv. Boerenkool, rundergehakt en Stoofpotje rundvlees.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer een half uur op 100 – 120 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 10 minuten op 600 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Goor.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Goor?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,55) en/of een toetje na (vanaf €0,90).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Daarnaast kan je bestellen bij de maaltijdservice Goor. Het betreft grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Hof van Twente?
Via de uitleg op www.hofvantwente.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.