Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Hof van Twente

Wil je alles weten over kant en klaar maaltijden bestellen in Hof van Twente? Middels onze site bekijk je relevante info. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Verder leggen we alles uit over de huidige type maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct maaltijdvoorzieningen vergelijken. Tevens kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioOverijssel
GemeenteHof van Twente
PlaatsHof van Twente
Postcode7471
Website gemeentewww.hofvantwente.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hof-van-twente

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Hof van Twente?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en jij bespaart veel tijd in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Garnalensoep en/of Minestrone maaltijdsoep. Hieronder beschrijven we meerdere segmenten Nederlanders die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan en ook om mentaal gezond te blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, zoutarm, gemalen, eiwitrijk, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Starters: Studie, de fitness en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hof van Twente: wat zijn de mogelijkheden?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Hof van Twente dan heb je eigenlijk drie varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de breedte van het assortiment, financiën, bewaaradviezen en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hof van Twente? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter wekelijks of om de week op locatie geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Een uitkomst op het moment dat u zelf niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-hof-van-twente

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een lijst met landelijke leveranciers van warme maaltijden in Hof van Twente. Per aanbieder bekijk je specificaties zoals aantal maaltijden en de tarieven. Klik op de knop van een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van thuismaaltijden

In het schema hierna bekijk je een lijst met regionale bedrijven. Dat zijn bijv. supermarkten, stichtingen, cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Apeldoorn, Voorst en Hellendoorn.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Carint ReggelandDe Stoevelaar 17471 ABGoor
BuurtzorgGrotestraat 47475 AXMarkelo
De Bolle MaaltijdserviceVonderweg 17 A7468 DCEnter
Keurslager RoetgeringDorpsstraat 1327468 CREnter
SPAR MaaltijdserviceGoorseweg 127478 BDDiepenheim
Herfstzon – Lekker Ett’n!Javastraat 27471 RGGoor
BuurtzorgBevertstraat 27481 CXHaaksbergen
Livio – Het SaalmerinkKlaashuisstraat 97481 ENHaaksbergen
BuurtzorgHengevelderstraat 34 A7471 CHGoor
Maaltijd service Hof van TwenteGrotestraat 647471 BRGoor
Weergave met gemeentelijke leveranciers van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Hof van Twente

Ook zakelijke klanten maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Bijgaand behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook veel zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls maken zij hiervoor afspraken met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Hof van Twente. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een lekkere en voedzame maaltijd nemen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Hof van Twente aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 componenten. In de basis hebben we de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire inspiratie. Onder andere Speklapjes met jus en preistamppot & Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 minuten op 125 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Meestal verwarm je het in circa 5 tot 10 minuten op 500 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Hof van Twente.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Hof van Twente?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,90. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €6,45. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,35) en desserts (vanaf €1,50).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast is er de maaltijdservice Hof van Twente. Denk dan aan grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tenslotte bestaan er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Hof van Twente?
Op www.hofvantwente.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bentelo
 • Hengevelde
 • Ambt Delden
 • Delden
 • Diepenheim
 • Markelo
 • Goor