Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Voorst

Opties achterhalen voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Voorst? Hieronder tref je alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice inhoudt, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens behandelen we ook de aanwezige soorten gerechten. Snel bestellen? Je kunt hier ook organisaties vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staat binnen mum van tijd op tafel. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteVoorst
PlaatsVoorst
Postcode7391
Website gemeentewww.voorst.nl
kant-en-klaar-maaltijden-voorst

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Voorst?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals eten als: Champignonsoep en/of Vissticks met groenten. In de volgende paragraaf beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze gerechten zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden en ook om mentaal gezond te blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en natriumarm, koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Afgestudeerden: Studeren, hobbies en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er gaan lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Voorst: hoe werkt dat?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Voorst dan heb je feitelijk drie varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Let goed op de verschillen in assortiment, prijzen, kwaliteit en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Voorst? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Dikwijls elke 2 weken bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeer geschikt indien u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-voorst

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bekijk je een database met populaire bedrijven voor warme maaltijden in Voorst. Per instantie vind je specificaties zoals het huidige assortiment en vanafprijs. Druk op de knop van een organisatie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van bezorgmaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een overzicht met gemeentelijke organisaties. Dat kunnen o.a. zijn: slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties, cateraars, supermarkten. Op deze site vind je ook leveranciers in Berkelland, Zutphen en Lochem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
Slagerij AalpoelRijksstraatweg 917383 AMVoorst
Solis – Sint JurriënP.C. Hooftlaan 977412 PLDeventer
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
Solis – De BloemendalHet Laar 17414 BJDeventer
Cambio – Werkplein KeizerslandenKarel de Grotelaan 27415 DADeventer
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Weergave met kleinschalige bedrijven van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Voorst

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentrums (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende leveranciers van magnetronmaaltijden in Voorst. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je advies inwinnen over het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen op die manier een smakelijke en gezonde maaltijd krijgen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Voorst de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat vaak meer info over de voedingswaarden en toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Het avondeten bestaat uit 3 componenten. Allereerst hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire inspiratie. Zoals Macaroni met ham, kaas en tomatensaus of Macaroni met kaas.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 35 minuten op 100 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het ook in de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 12 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Voorst.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Voorst?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €5,50. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,30) en toetje (vanaf €1,45).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Allereerst heb je supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede is er de maaltijdservice Voorst. Het betreft speciaal ingerichte keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Als laatste zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Voorst?
Via de uitleg op www.voorst.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Steenenkamer
 • Nijbroek
 • Terwolde
 • Teuge
 • Twello
 • Wilp