Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Steenenkamer

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Steenenkamer? Aan de hand van deze site check je relevante info. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice precies is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder behandelen we ook de diverse maaltijd-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar organisaties vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst de meestgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteVoorst
PlaatsSteenenkamer
Postcode7439
Website gemeentewww.voorst.nl
kant-en-klaar-maaltijden-steenenkamer

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de huidige aanbiedingen en probeer een proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Steenenkamer?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Selecteer bijvoorbeeld: Hachee met rodekool en witte rijst of Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree. In de volgende paragraaf check je allerlei soorten groepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Door het bestellen van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De menu’s zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden en ook om mentaal gezond te blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, en vegetarisch, vetarm, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: Een drukke baan, sport en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Steenenkamer: wat moet ik kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Steenenkamer dan zijn er in feite 3 keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. We vertellen je hieronder meer over aanbod, tarieven, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Steenenkamer? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal elke week 1 keer bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt wanneer u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-steenenkamer

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema tref je een lijst met bekende aanbieders van warme maaltijden in Steenenkamer. Per organisatie bieden we relevante zaken zoals het type maaltijden en de tarieven. Tik op de button van een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van thuismaaltijden

Hieronder check je een database met plaatselijke organisaties. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, zorginstellingen, stichtingen, slagerijen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Diepenveen, Schalkhaar en Okkenbroek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Wonen met Zorg ‘t DijkhuisGorsselseweg 27437 BEBathmen
ZorgAccentSanatoriumlaan 207447 PKHellendoorn
Keurslagerij HarmsenDorpsstraat 6A7431 CKDiepenveen
Carinova – Huize SallandBloemendalsweg 57429 ALColmschate
KeurslagerijKerkstraat 17451 BMHolten
Slagerij KamphuisDorpsstraat 61b7447 CTHellendoorn
ZorgAccentGaardenstraat 297451 CVHolten
BuurtzorgSchoolstraat 277451 EVHolten
Stichting de WelleConstantijnstraat 32A7442 MENijverdal
ZorgAccentKerkstraat 67442 EDNijverdal
Schema met gemeentelijke bezorgservices van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Steenenkamer

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop sommen we enkele voorbeelden op van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentra (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel is dit contractueel geregeld met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Steenenkamer. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Steenenkamer de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 aspecten. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Typisch Nederlandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Zoals Hongaarse goulash, doperwten, rijst en Volkoren macaronischotel.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 35 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Meestal verwarm je het in circa 5 – 12 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Steenenkamer.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Steenenkamer?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €6,45. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €0,90).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice Steenenkamer. Denk dan aan cateraars en/of gespecialiseerde keuken die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Voorst?
Op de website www.voorst.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.