Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Wilp

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Wilp? Op kantenklaarmaaltijden.com tref je relevante info. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice precies is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Verder gaan we verder in op de actuele soorten gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar leveranciers vergelijken. Tevens kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteVoorst
PlaatsWilp
Postcode7384
Website gemeentewww.voorst.nl
kant-en-klaar-maaltijden-wilp

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Wilp?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals eten als: Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus en Stoofpotje met peer rundvlees en puree. In onderstaande tekst check je verschillende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor senioren is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, en vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Werk, de fitness en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Wilp: waar kan ik uit kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Wilp dan heb je eigenlijk drie keuzes: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk soort gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. Zo verschillen de op het gebied van: hoe groot het aanbod is, financiën, bewaaradviezen en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Wilp? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Dikwijls om de week aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Een uitkomst als het koken niet meer gaat en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-wilp

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema verstrekken we een lijst met populaire bezorgers van warme maaltijden in Wilp. Per leverancier check je specificaties zoals het actuele aanbod en de tarieven. Selecteer een leverancier om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van kant-en-klaar maaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een opsomming van regionale instanties. Denk dan aan supermarkten, slagerijen, stichtingen, cateraars, zorginstellingen. Op deze site vind je ook organisaties in Beekbergen, Lieren en Klarenbeek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
Slagerij AalpoelRijksstraatweg 917383 AMVoorst
SPAR MaaltijdserviceEerbeekseweg 247371 CHLoenen
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Solis – Sint JurriënP.C. Hooftlaan 977412 PLDeventer
Solis – De BloemendalHet Laar 17414 BJDeventer
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
Overzicht met plaatselijke maaltijdservices van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Wilp

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Verderop vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentra (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak maken zij hiervoor afspraken met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in Wilp. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Wilp in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent 3 onderdelen. Ten eerste zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Denk aan Groentensoep of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Optie 1 is ongeveer 25 – 40 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Wilp.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Wilp?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke bezorgservice heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type gerecht heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €6,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je een complete maaltijd? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,30) en dessert (vanaf €1,10).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ten tweede is er de maaltijdservice Wilp. Denk dan aan speciaal ingerichte keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tenslotte onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Voorst?
Via www.voorst.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.