Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Twello

Zoek jij opties voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Twello? Aan de hand van deze site bieden we relevante info. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice precies is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij leggen we alles uit over de actuele maaltijd-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteVoorst
PlaatsTwello
Postcode7391
Website gemeentewww.voorst.nl
kant-en-klaar-maaltijden-twello

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Twello?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Kip Andorra schotel of Kip kerrie ananas met risotto. Hierna bekijk je heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Dankzij speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De producten zijn super gezond, bevatten weinig toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 70-plussers is gezond eten essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, zoutarm, en vetarm, natriumarm, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Afgestudeerden: Werk, school, de fitness en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Twello: wat is het aanbod?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Twello dan heb je eigenlijk drie keuzes: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke type maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. De maaltijden verschillen als het gaat om de breedte van het assortiment, tarieven, smaak en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Twello? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. De oplossing wanneer u geen beschikking heeft over een keuken of als er lichamelijke beperkingen zijn. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-twello

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bekijk je een verzameling bekende aanbieders van warme maaltijden in Twello. Per leverancier check je relevante zaken zoals aantal maaltijden en de kosten. Kies een bezorgservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bedrijven van thuismaaltijden

Hieronder doorzoek je eenvoudig een weergave van regionale bedrijven. Voorbeelden zijn zorginstellingen, stichtingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, cateraars. Op deze site vind je ook leveranciers in Lieren, Loenen en Voorst.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
Slagerij AalpoelRijksstraatweg 917383 AMVoorst
Solis – Sint JurriënP.C. Hooftlaan 977412 PLDeventer
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
Solis – De BloemendalHet Laar 17414 BJDeventer
Cambio – Werkplein KeizerslandenKarel de Grotelaan 27415 DADeventer
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Database met regionale aanbieders van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Twello

Met name ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak werken ze samen met grote leveranciers van magnetronmaaltijden in Twello. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kinderen kunnen een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Twello normaliter aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent 3 aspecten. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. O.a. Hutspot, hachee & Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 tot 8 minuten op 500 – 650 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Twello.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Twello?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €6,10. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,25) en dessert (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Twello. Voorbeelden zijn speciaal ingerichte keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tevens hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Voorst?
Via de uitleg op www.voorst.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.