Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Voorst

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Voorst? Via deze website bieden we relevante info. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Evenzeer behandelen we ook de diverse gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdservices vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteOude IJsselstreek
PlaatsVoorst
Postcode7383
Website gemeentewww.oude-ijsselstreek.nl
kant-en-klaar-maaltijden-voorst

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Voorst?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Kervelroomsoep en Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot. In de volgende paragraaf check je meerdere segmenten Nederlanders die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De menu’s zijn erg voedzaam, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor senioren zijn voedzame gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. Typische voorbeelden zijn zoutarm, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en koolhydraatarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Studeren, de sportschool en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Voorst: waar kan ik uit kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Voorst dan heb je drie keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Voorst? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal elke 2 weken bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeker praktisch in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-voorst

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder doorzoek je eenvoudig een database met professionele leveranciers van warme maaltijden in Voorst. Per bezorgservice bieden we informatie als aantal maaltijden en de tarieven. Tik op de knop van een instelling voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden

In onderstaand schema vind je een database met gemeentelijke bedrijven. Onder andere slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Hoenderloo, Beekbergen en Loenen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij AalpoelRijksstraatweg 917383 AMVoorst
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
SPAR MaaltijdserviceEerbeekseweg 247371 CHLoenen
Restaurant MarkenhofKuiltjesweg 17361 TCBeekbergen
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
Solis – Sint JurriënP.C. Hooftlaan 977412 PLDeventer
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
Schema met gemeentelijke instellingen van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Voorst

Juist bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel werken ze samen met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Voorst. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Voorst aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. In de basis zijn er de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. O.a. Raapstelen stamppot en Varkensvlees in red porksaus, mihoen goreng.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer een half uur op 110 – 125 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Meestal verwarm je het in circa 5 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Voorst.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Voorst?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke bezorgservice werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €6,35. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,40) en/of een toetje na (vanaf €1,35).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice Voorst. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Daarnaast hebben we nog de zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Oude IJsselstreek?
Door middel van www.oude-ijsselstreek.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.