Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Ambt Delden

Direct mogelijkheden bekijken voor kant en klaar maaltijden bestellen in Ambt Delden? Op kantenklaarmaaltijden.com check je een uitgebreide beschrijving. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice precies is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook leggen we alles uit over de actuele type gerechten. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioOverijssel
GemeenteHof van Twente
PlaatsAmbt Delden
Postcode7495
Website gemeentewww.hofvantwente.nl
kant-en-klaar-maaltijden-ambt-delden

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check actuele aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Ambt Delden?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals gerechten als: Klapstuk met hutspot en/of Pittige Thaise soep. In onderstaande tekst benoemen we heel uiteenlopende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Senioren en ouderen: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Dankzij speciale senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen te beschermen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen, en koolhydraatarm, natriumarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. School, een drukke baan en sport/muziek wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Alleenstaanden: Werk, de fitness en familie en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Ambt Delden: hoe werkt dat?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Ambt Delden dan bestaan er 3 keuzemogelijkheden: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in de breedte van het assortiment, onkosten, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Ambt Delden? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Gewoonlijk om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst wanneer u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-ambt-delden

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hieronder tref je een opsomming van bekende bedrijven voor warme maaltijden in Ambt Delden. Per instantie bekijk je specificaties zoals aantal maaltijden en de prijzen. Tik op de knop van een maaltijdvoorziening voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdservices van thuismaaltijden

In het schema hieronder check je een opsomming van regionale organisaties. Dat zijn bijv. zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Enter, Goor en Diepenheim.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Het MichgoriushuisZuiderhagen 37491 CDDelden
BuurtzorgHoge Bothofstraat 497511 ZAEnschede
Slagerij VisschedijkKortestraat 197491 AXDelden
Meat & Meals BroekhuisKalter 17481 LRHaaksbergen
Maaltijdservice Oma’s keukenKalimantanstraat 27512 HMEnschede
Livio – Bouleva​​rdBoulevard 1945 n​r. 460​7511 ALEnschede
De KokkeretteDeurningerstraat 197514 BCEnschede
TSN ThuiszorgOosterstraat 27514 DZEnschede
Liberein – De EschpoortBoulevard 1945 nr. 5057511 ADEnschede
Keurslager BrummelhuisGoorsestraat 337496 ABHengevelde
Opsomming met kleinschalige instanties van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Ambt Delden

Met name ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Ambt Delden. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Ambt Delden normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, niet te veel zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire inspiratie. Zoals Varkenslapje in jus & Champignon omelet.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 – 12 minuten op 600 – 850 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Ambt Delden.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Ambt Delden?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (vanaf €5,75. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,40) en desserts (vanaf €0,90).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice Ambt Delden. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ten derde bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Hof van Twente?
Via de info op www.hofvantwente.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.