Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Enter

Wil je lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Enter? Aan de hand van deze site bieden we relevante info. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice precies is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens behandelen we ook de diverse type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioOverijssel
GemeenteWierden
PlaatsEnter
Postcode7468
Website gemeentewww.wierden.nl
kant-en-klaar-maaltijden-enter

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Enter?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een lekkere kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Probeer onder andere: Hamburger, ui en champignons & Witlofschotel met ham en kaas. In de volgende paragraaf vind je verschillende groepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen is gezond eten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om het geheugen op peil te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, gemalen, en vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, feestjes en hobbies vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Werk, school, de fitness en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Zorgen voor gezond eten lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Enter: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Enter dan heb je 3 opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type heeft zowel voor- als nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: aanbod, prijs, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Enter? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaliter om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Ideaal op het moment dat het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-enter

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema tref je een database met populaire bedrijven voor warme maaltijden in Enter. Per instantie bieden we praktische info zoals het huidige assortiment en de prijzen. Klik op de knop van een organisatie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een lijst met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook adresgegevens van partijen in Nijverdal, Haarle en Rijssen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZorgAccentG.J. Beltmanstraat 27468 BMEnter
Maaltijd service Hof van TwenteGrotestraat 647471 BRGoor
Keurslagerij BeverdamHogepad 17462 TARijssen
Carint ReggelandWijnand Zeeuwstraat 26-1057462 DERijssen
BuurtzorgHengevelderstraat 34 A7471 CHGoor
Carint ReggelandDe Stoevelaar 17471 ABGoor
Herfstzon – Lekker Ett’n!Javastraat 27471 RGGoor
BuurtzorgGrotestraat 47475 AXMarkelo
De Bolle MaaltijdserviceVonderweg 17 A7468 DCEnter
Keurslager RoetgeringDorpsstraat 1327468 CREnter
Overzicht met kleinschalige bedrijven van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Enter

Juist bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Verderop vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze een overeenkomst met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Enter. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd krijgen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Enter de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en voldoende eiwitten. Op de beschrijving staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er typische Hollandse recepten, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Spinaziestamppot, braadworst of Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 120 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 5 – 12 minuten op 600 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Enter.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Enter?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke aanbieder heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €5,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,45) en dessert (vanaf €0,90).

Welk type leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Daarnaast is er de maaltijdservice Enter. Het betreft grootschalige keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Wierden?
Via de info op www.wierden.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en spaartegoeden.