Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Wierden

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Wierden? Via deze website tref je relevante info. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij gaan we verder in op de huidige gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Tevens kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioOverijssel
GemeenteWierden
PlaatsWierden
Postcode7642
Website gemeentewww.wierden.nl
kant-en-klaar-maaltijden-wierden

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Wierden?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een verse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en heb je geen grote keuken nodig. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Probeer onder andere: Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng en/of Garnalensoep. In onderstaande tekst tref je verschillende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Bejaarden: 70-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze kant-en-klaar producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Studie, werk en hobby’s vereisen een goede planning. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Wierden: hoe werkt dat?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Wierden dan zijn er in feite 3 keuzemogelijkheden: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, kosten, versheid en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Wierden? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak 2 of 3 keer per maand afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-wierden

Vergelijk diverse maaltijdservices

In onderstaand schema bieden we een database met professionele organisaties voor warme maaltijden in Wierden. Per bezorgservice check je specificaties zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en vanafprijs. Klik op de button van een bezorgservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instellingen voor magnetronmaaltijden

Hierna check je een verzameling plaatselijke bedrijven. Bijvoorbeeld cateraars, stichtingen, supermarkten, slagerijen, zorginstellingen. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Oldenzaal, Losser en Almelo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZorgAccentRijssensestraat 77642 CVWierden
ZorgAccentDe Eendracht 23-257651 CZTubbergen
Carint ReggelandAkeleistraat 267641 CSWierden
Keurslager ArensDe Meierij 177631 AMOotmarsum
TMZ – De BorgstaeteBorgstaete 317651 LBTubbergen
Tafeltje Dekje TubbergenJulianastraat 217651 CSTubbergen
EeshofEeshoflaan 217651 LZTubbergen
BuurtzorgOotmarsumseweg 1517665 RXAlbergen
Keurslagerij HulshofGrotestraat 217651 CGTubbergen
BuurtzorgMolenstraat 28 A7651 AWTubbergen
Tabel met gemeentelijke instellingen van senioren maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Wierden

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentra (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met grote bezorgers van magnetronmaaltijden in Wierden. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. Kinderen kunnen op die manier een smaakvolle en gezonde maaltijd gebruiken rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Wierden in Nederland aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de omdoos staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. O.a. Varkenssaucijs, rode bieten, aardappelpuree en Een pizza hawai.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer een half uur op 100 – 120 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 10 minuten op 550 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Wierden.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Wierden?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,50. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €6,35. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en desserts (vanaf €0,95).

Welk type leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice Wierden. We hebben het dan over cateringbedrijven en grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tevens bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Wierden?
Via www.wierden.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Tevens zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hoge Hexel
 • Notter
 • Enter
 • Zuna