Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Oldenzaal

Wil je alles weten over kant en klaar maaltijden bestellen in Oldenzaal? Hieronder check je een uitgebreide beschrijving. We leggen je uit wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij gaan we verder in op de beschikbare soorten gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Dit eten is geschikt voor iedereen en je warmt ze eenvoudig en snel op. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioOverijssel
GemeenteOldenzaal
PlaatsOldenzaal
Postcode7571
Website gemeentewww.oldenzaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-oldenzaal

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Oldenzaal?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Appel pannenkoek of Gepaneerde varkensschnitzel. In de box hieronder beschrijven we allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Met behulp van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, en diabetes, koolhydraatarm, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies en vrienden wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Studie, de sportschool en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Oldenzaal: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Oldenzaal dan zijn er 3 opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft zowel voor- als nadelen. Hieronder lees je meer over aanbod, prijzen, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Oldenzaal? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Vaak om de week aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing indien u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-oldenzaal

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel tref je een database met populaire aanbieders van warme maaltijden in Oldenzaal. Per leverancier tref je specificaties zoals het actuele aanbod en een prijsindicatie. Klik op de button van een maaltijdservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna bieden we een opsomming van kleinschalige maaltijdservices. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars, supermarkten. Op dit portaal vind je ook leveranciers in Rijssen-Holten, Hof van Twente en Enschede.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Aan Tafel MaaltijdwinkelKloosterstraat 37571 AHOldenzaal
Slagerij KosseGlindestraat 547572 ZHOldenzaal
Ingrid’s KeukenVleermuisstraat 597559 BVHengelo
Keurslager PotsChristiaan Langefeldstraat 427558 CTHengelo
Keurslager KosseBurgemeester Wallerstraat 1417574 AMOldenzaal
Oldenzaal CateringLyceumstraat 757572 CNOldenzaal
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
Carint ReggelandIepstraat 577572 BVOldenzaal
Impuls OldenzaalMarktstraat 10-127571 EDOldenzaal
Overzicht met lokaal georiënteerde organisaties van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Oldenzaal

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. In dit soort situaties wil je graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls is dit contractueel geregeld met grote organisaties voor magnetronmaaltijden in Oldenzaal. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Oldenzaal normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een gemiddelde maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste zijn er de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. O.a. Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook en Pannekoeken met een gebakken ei.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 12 minuten op 500 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Oldenzaal.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Oldenzaal?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,85. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €5,85. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,25) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,40).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice Oldenzaal. Denk dan aan speciaal ingerichte keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ook kun je soms ook terecht bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Oldenzaal?
Door middel van www.oldenzaal.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst het spaarvermogen en actuele inkomen.