Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Bentelo

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Bentelo? Op kantenklaarmaaltijden.com tref je alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer leggen we alles uit over de huidige gerechten opties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan bedrijven vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Ze smaken ontzettend goed en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioOverijssel
GemeenteHof van Twente
PlaatsBentelo
Postcode7497
Website gemeentewww.hofvantwente.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bentelo

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Bentelo?

Houd je niet van koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smakelijke kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Bami goreng speciaal, kip in satésaus & Lekkerbekje met sperziebonen. In onderstaande tekst benoemen we heel uiteenlopende groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De etenswaren zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies en vrienden hebben een grote impact op onze agenda. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Werk, muziek en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bentelo: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Bentelo dan heb je feitelijk 3 opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. We vertellen je hieronder meer over hoe groot het aanbod is, prijzen, smaak en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bentelo? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaal wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeker praktisch indien u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-bentelo

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hieronder verstrekken we een opsomming van erkende bezorgers van warme maaltijden in Bentelo. Per instantie bekijk je praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en de tarieven. Klik op de button van een organisatie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke aanbieders van thuismaaltijden

In het schema hierna tref je een overzicht met lokaal georiënteerde instanties. Voorbeelden zijn zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties, cateraars, stichtingen. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Markelo, Diepenheim en Ambt Delden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager BrummelhuisGoorsestraat 337496 ABHengevelde
Maaltijdservice Oma’s keukenKalimantanstraat 27512 HMEnschede
Stichting Het MichgoriushuisZuiderhagen 37491 CDDelden
Slagerij VisschedijkKortestraat 197491 AXDelden
De KokkeretteDeurningerstraat 197514 BCEnschede
BuurtzorgHoge Bothofstraat 497511 ZAEnschede
TSN ThuiszorgOosterstraat 27514 DZEnschede
Keurslager WinkelmanZonstraat 347521 HHEnschede
Livio – Bouleva​​rdBoulevard 1945 n​r. 460​7511 ALEnschede
Liberein – De EschpoortBoulevard 1945 nr. 5057511 ADEnschede
Opsomming met regionale aanbieders van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Bentelo

Juist bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele aanbieders van magnetronmaaltijden in Bentelo. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Bentelo normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de verpakking vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 componenten. Ten eerste is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Denk aan Bami kip saté of Gehaktballen in uienjus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 20 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Bentelo.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Bentelo?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,55. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €6,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je meer luxe? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,75) en/of een toetje na (vanaf €1,20).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice Bentelo. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ook kun je soms ook terecht bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Hof van Twente?
Op de website www.hofvantwente.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.