Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Haaksbergen

Direct mogelijkheden bekijken voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Haaksbergen? Op kantenklaarmaaltijden.com lees je meer informatie. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij leggen we alles uit over de huidige soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje aanbieders vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het eten is erg smaakvol en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioOverijssel
GemeenteHaaksbergen
PlaatsHaaksbergen
Postcode7481
Website gemeentewww.haaksbergen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-haaksbergen

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Haaksbergen?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Zalm in dillesaus en/of Bruine bonensoep. In onderstaande tekst tref je voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: 75-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aangemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, en natriumarm, vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. School, een drukke baan en sport/muziek vragen veel van onze tijd. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Afgestudeerden: Een drukke baan, de sportschool en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Haaksbergen: welke soorten zijn er?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Haaksbergen dan heb je feitelijk 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, versheid en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Haaksbergen? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Vaak elke 2 weken op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeer geschikt in situatie waarbij u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-haaksbergen

Vergelijk diverse maaltijdservices

Hierna doorzoek je eenvoudig een database met grote keukens voor warme maaltijden in Haaksbergen. Per organisatie tref je uitleg over aantal maaltijden en de prijzen. Tik op de button van een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van senioren maaltijden

In de tabel hierna tref je een database met gemeentelijke organisaties. Dit kunnen zijn slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook leveranciers in Voorst, Deventer en Rijssen-Holten.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgBevertstraat 27481 CXHaaksbergen
Stichting Het MichgoriushuisZuiderhagen 37491 CDDelden
SPAR MaaltijdserviceGoorseweg 127478 BDDiepenheim
BuurtzorgGrotestraat 47475 AXMarkelo
Keurslager BrummelhuisGoorsestraat 337496 ABHengevelde
Slagerij VisschedijkKortestraat 197491 AXDelden
Liberein – De EschpoortBoulevard 1945 nr. 5057511 ADEnschede
Livio – Bouleva​​rdBoulevard 1945 n​r. 460​7511 ALEnschede
Meat & Meals BroekhuisKalter 17481 LRHaaksbergen
Livio – Het SaalmerinkKlaashuisstraat 97481 ENHaaksbergen
Overzicht met regionale bezorgservices van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Haaksbergen

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Verderop behandelen we diverse opties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook veel zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen werken ze samen met erkende organisaties voor magnetronmaaltijden in Haaksbergen. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nuttigen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Haaksbergen aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en ten minste 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Typisch Nederlandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Onder andere Kippenbout in jus of Eieromelet in kaassaus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer een half uur op 110 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Haaksbergen.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Haaksbergen?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €6,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,25) en/of een toetje na (vanaf €1,40).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice Haaksbergen. Het gaat hier om grootschalige keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Haaksbergen?
Door middel van www.haaksbergen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.