Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Hardenberg

Wil je lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Hardenberg? Op kantenklaarmaaltijden.com bieden we tips en adviezen. We vertellen je wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens bespreken we de huidige gerechten opties. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioOverijssel
GemeenteHardenberg
PlaatsHardenberg
Postcode7772
Website gemeentewww.hardenberg.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hardenberg

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Hardenberg?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals maaltijden als: Gebonden goulashsoep en/of Aardappelpartjes rozemarijn. In de box hieronder lees je informatie over verschillende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De maaltijden zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, en natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Families: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: School, werken, hobby’s en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hardenberg: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Hardenberg dan zijn er 3 keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: aanbod, tarieven, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hardenberg? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak wekelijks of om de week afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing wanneer het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-hardenberg

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema vind je een database met landelijke keukens voor warme maaltijden in Hardenberg. Per bezorgservice tref je uitleg over aantal maaltijden en het tarief. Tik op de knop van een organisatie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instellingen voor magnetronmaaltijden

In het schema hieronder bieden we een verzameling gemeentelijke organisaties. Dit kunnen zijn slagerijen, zorginstellingen, cateraars, supermarkten, stichtingen. Op deze site vind je ook aanbieders in Tubbergen, Twenterand en Ommen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDe Stuwdijk 1A7772 AWHardenberg
Keurslagerij JansenDalipassage 557811 DAEmmen
SPAR PierikJupiterplein 17771 XTHardenberg
BuurtzorgEuropaweg 143a7766 AENieuw-Schoonebeek
Slagerij VeerbeekStatenweg 457824 CTEmmen
Het wapen van EmmenSchimmerweg 17811 AREmmen
TSN ThuiszorgStatenweg 1097824 CWEmmen
SPAR SchijffSplitting 1567826 CTEmmen
BuurtzorgDe Esch 17783 CGGramsbergen
Brinkman maaltijdenserviceNieuwe Haven 247772 BCHardenberg
Opsomming met plaatselijke instellingen van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Hardenberg

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Hardenberg. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: groenterijke gerechten snel op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Hardenberg in Nederland aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 onderdelen. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, gerechten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Sucadelapje met jus en tuinbonen met ui en tijm of Kipschnitzel met boontjes en satesaus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Optie 1 is ongeveer 20 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het ook in de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 4 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Hardenberg.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Hardenberg?
De prijzen van de gerechten liggen ver uit elkaar. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft effect op de kosten. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €5,95. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,55) en/of een toetje na (vanaf €1,25).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je bestellen bij de maaltijdservice Hardenberg. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Tenslotte hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Hardenberg?
Op de website www.hardenberg.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens zijn er mogelijkheden die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Rheezerveen
 • Heemserveen
 • Diffelen
 • Collendoorn
 • Rheeze
 • Hoogenweg
 • Venebrugge
 • Radewijk
 • Anerveen
 • Holtheme
 • Den Velde
 • Anevelde
 • Ane
 • Gramsbergen
 • De Krim
 • Holthone
 • Loozen
 • Schuinesloot
 • Slagharen
 • Lutten
 • Balkbrug
 • Dedemsvaart
 • Brucht
 • Bruchterveld
 • Kloosterhaar
 • Sibculo
 • Mariënberg
 • Bergentheim