Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Overdinkel

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor kant en klaar maaltijden bestellen in Overdinkel? Middels onze site bieden we tips en adviezen. We leggen je uit wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook gaan we dieper in op de beschikbare gerecht-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar bedrijven vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteLosser
PlaatsOverdinkel
Postcode7586
Website gemeentewww.gemeentelosser.nl
kant-en-klaar-maaltijden-overdinkel

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Overdinkel?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Probeer onder andere: Gebonden tomatensoep en Ribkarbonade in jus. Hierna benoemen we heel uiteenlopende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Ouderen: 75-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze producten zijn erg voedzaam, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, zoutarm, en vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Werk, school, sport en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Overdinkel: welke zijn geschikt?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Overdinkel dan zijn er 3 opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk soort gerecht heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, kosten, herkomst producten en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Overdinkel? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Een uitkomst op het moment dat u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-overdinkel

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de volgende tabel bekijk je een database met grote keukens voor warme maaltijden in Overdinkel. Per leverancier doorzoek je eenvoudig details als het soort gerechten dat ze aanbieden en het tarief. Kies een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van senioren maaltijden

Hierna tref je een database met plaatselijke bezorgservices. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Ambt Delden, Hengevelde en Deurningen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
Catering Bosch-WensinkEdisonweg 87591 HKDenekamp
Keurslager KosseBurgemeester Wallerstraat 1417574 AMOldenzaal
Slagerij KosseGlindestraat 547572 ZHOldenzaal
Keurslager BlokhuisBisschopstraat 517595 ASWeerselo
BuurtzorgPotmaten 13A7591 EMDenekamp
Het StreekfornuusBrouwerijstraat 1b7601 BKAlmelo
TMZ – Het MeulenbeltVriezenveenseweg 1767602 PVAlmelo
SPAR SchreurPlechelmusstraat 47587 AMDe Lutte
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
Database met lokale bedrijven van kant-en-klaar maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Overdinkel

Ook kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. In dit soort situaties wil je graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal maken zij hiervoor afspraken met erkende leveranciers van magnetronmaaltijden in Overdinkel. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Diverse thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een verse en gezonde maaltijd nemen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Overdinkel de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijv. Omelet in saus & Parijse worteltjes.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 minuten op 110 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het ook in de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 – 12 minuten op 550 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Overdinkel.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Overdinkel?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €6,00. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,50) en dessert (vanaf €1,00).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Overdinkel. We hebben het dan over grootschalige keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Als laatste kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Losser?
Via de uitleg op www.gemeentelosser.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.